Lg l7 ii e posta aktif etmede sorun

utkuyakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar hangi mail adresimi kaydedersem edeyim, bana mail geldiğinde maili açmam için gelen kutusuna girip sağ alttaki dokunmatik sekmeden yenile demem gerekiyor. kendiliğinden beni ana ekranda mail simgesinden ya da mesaj sesiyle uyarmıyor. nasıl düzeltebilirim?

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ayarlardan hesaplar ve senkranizasyon bölümünden aç bakalım

utkuyakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sunucu ile bağlantı kurulamıyor diyor mynet için. hotmail ve gmail kurabiliyorum fakat dediğim gibi onlara mail geldiğinde ana ekranda ileti görmüyorum. gelen kutusuna girip sayfayı yenilemem gerekiyor.

Aizack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gelen güncellemelerle ilgili bu sorunlar çoğu kiside var. Güncelleme yaptıktan sonra mı yaşıyorsun bu sıkıntıları ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Dostum, Ben g2 kullanıyorum ve bir e mail geldiği zaman direk uyarıyor telefon ve yukardan aşağıya indirdiğimiz o zımbırtıyı orda görüyorum e maili tıkladığım zaman direk o e mail ( posta artık neyse ) gözüküyor okuyorum ve kapatıyorum. Hesap ve Senk. ten hesap ekleme yeri vardır, oraya google hesabını g mail hesabını veya hotmail artık neler ekleniyor tam bilmiyorumda onları eklemen lazım.

Aizack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum, Ben g2 kullanıyorum ve bir e mail geldiği zaman direk uyarıyor telefon ve yukardan aşağıya indirdiğimiz o zımbırtıyı orda görüyorum e maili tıkladığım zaman direk o e mail ( posta artık neyse ) gözüküyor okuyorum ve kapatıyorum. Hesap ve Senk. ten hesap ekleme yeri vardır, oraya google hesabını g mail hesabını veya hotmail artık neler ekleniyor tam bilmiyorumda onları eklemen lazım.
Doğru Hotmail Gmail ekle sonra otomatik senkronizasyonu aç