LG GD880 Android Market Sorunu

Donboloski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ;

LG gd880 telefonuna sahibim ve telefonuma barkod okuyucu ve diğer uygulamaları kurmak için android markete girdiğimde "bu hesap ile ilişkilendirilmiş hiçbir android telefon yok. lütfen farklı bir hesap ile oturum açın." diye bir uyarı geliyor onun dışında netten bulduklarımı kurmak istediğim zaman apk uzantı oluyor ve telefon desteklemiyor.

Bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim.

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
android markete üye olman gerekiyo telefondan ayarlar-geliştirme-sahte konumlara izin ver seçeneği aktif olmalı yoksa hiçbirşey yüklenmiyo sonra indirip yükleyebilirsin
programları

Donboloski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android Market'e telefonumun üzerinden mi bağlanmam gerekiyor ? Normal şartlarda telefona mesaj gelip ordaki onay kodunu yazmam gerekiyormuş ama bulamadım o kısmı bide apk uzantılı dosyaları neden açamıyorum ? o dediğiniz ayarı da telefonda bulamadım =/

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
telefondan siteye gir kullanıcı adı ve parolayı gir otomatik zaten yüklenecek indirdiğinde programlar lg 540 var bende mutlaka vardır bidaha bak

bkrdrsn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bir Gmail hesabı açip, telefonun senkronizasyon ayarlarıyla tanıt. Market yazılımı ile markete gir...

milestone.png

Donboloski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun zaten programları indiremem de "bu hesap ile ilişkilendirilmiş hiçbir android telefon yok. lütfen farklı bir hesap ile oturum açın."

---------- Post added at 15:34 ---------- Previous post was at 15:33 ----------

Bir Gmail hesabı açip, telefonun senkronizasyon ayarlarıyla tanıt. Market yazılımı ile markete gir...

milestone.png

o dediğini nasıl yapabilirim acaba ?

bkrdrsn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşım program indir demedimki ben sana gmail hesabı aç, telefonun ayarlar menüsünden hesaplar ve senk. bölümüne gir. Hesap ekle de, açtığın gmail hesabını tanıt ve 1 defa senk. et. Sonra telefonunda bulunan Market yazılımı ile markete gir. Bak market yazılımı diyorum. Telefonun browser'ından market.android.com yazıp girmeye çalışma :) Çanta şeklinde olan yazılım ( market )

Donboloski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi telefonun ayarlar menüsünden sunucu senkronizasyonu'na geldim ordan yeni kayıt dedim Profil Adına android yazdım senk ögeleri var rehber görevler takvim not defteri host adresine http://mail.google.co kullanıcı adına mail adresim şifreye şifremi girdim tamam dedim senkronize ediliyor dedi ama sonra sunucu kullanılamıyor yazdı

---------- Post added at 17:21 ---------- Previous post was at 16:04 ----------

sanırım bu sorunu çözemeyeceğim

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
o tlf da android işletim sistemi yok LG kendi yazılımı var diye biliyorum.!!

Donboloski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG'de sağolsun kendi yazılımına bir güncelleme yapmaya aciz olmuş , bekir arkadaşımla farkettik ne acı bir durum =]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ne olucak yani arkadaşlar şimdi whatsapp olmuyor mu bu telefona ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar whatsapp indirmeye çalısıyorum ama olmuyo gd880 lg mini telefonum lütfen yardımcı olun bana...

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Java yazılım deneyin bakalım ne olacak, lg teknik servise sorsanız.