Lg g7 hakkında görüşlerinize ihtiyacım var

Canerksk35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba dostlar, yaklaşık 3.5 yıldır iPhone 6s Plus kullanmaktayım. Telefon yeterli özelliklere sahip sadece sesinden ve titreşiminden memnun değilim işlevselliğide bence kötü, bi fotograf atıcam pcden ya da alıcam sinir krizleri geçirtiyor. Birşeyler indireyim diyorum örneğin bi zil sesi indiricem hoop bi dur bakayım diyor apple sağolsun önce ver bakem 3tl sana berbat bi ses vereyim popüler şarkıların en berbat yerinden bi kuple vericem çok basit uygulamalar bile para vermeden satın alınmıyor,kuru kuru iphone kullanıyoruz bide eşşek yüküyle para verdik. 3bin tl gibi bi bütcem var. Xoami m8e baktım aynı fiyat aralığındaki diğer cihazlarla artı eksi yönlerini tarttım her halükarda lg çok daha iyi gözüktü gözüme sizden tek ricam lg servis ağı olsun telefondaki problemler olsun araştırmalarım sonucu kronik bi problem görmedim genel hatlarıyla çok hoşuma gitti hazır fiyatıda 2800 civarına düşmüşken lg türkiye garantili en azından kötüde olsa muhatap bulabileceğimiz bi servisi var. Xaomi yeni geldi ülkemize başına birşey gelirse kimseyi bulamayız diye çekiniyorum birde aslan ekmeğin midesinden bağırsaklarına doğru yolda ona göre eğri oturup doğru konuşalım ve neden almalıyım neden almamalıyım tartışalım bakış açımızı genişletelim alternatifleri konuşalım diye bu konuyu açtım lütfen fikirlerinizi beyan etmekten çekinmeyin buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim. Saygılar iyi forumlar...

HYÇ

Doçent
Reaksiyon puanı
573
Karşıyakalı kardeşim, Göztepeden selam olsun öncelikle :D
3000 Tl bandında şu an en iyi seçenekler LG G7, Mi 8 ve Meizu 16th gibi gözüküyor dostum. Bu üç telefonun da işlemcisi iyi, kamerası iyi, her türlü memnun ederler. Sıkıntı olabilecek yanlarını yazayım, Meizu 16th modeli güncelleme ve arayüz konusunda sıkıntılı bir cihaz/model. Eğer güncelleme senin için önemliyse pek tavsiye etmem. Mi 8 ve LG G7 arasında düşünürsek iki cihaz da iyi, pek sıkıntıları yok. LG modelinin bataryası biraz küçük ama günü çıkartabilir. LG G7 modeli Mi 8'e göre özellikle kulaklık ve hoparlör konusunda daha iyi. Garanti konusunda da iki cihaza da KVK gibi distribütör markalar bakıyor diye hatırlıyorum, ithalat değil de distribütör garantili alırsan iki cihazda da rahatça muhatap bulursun dostum. Bana kalırsa LG G7 modeli aradaki fiyat farkını da düşünürsek daha mantıklı geliyor.

Canerksk35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Karşıyakalı kardeşim, Göztepeden selam olsun öncelikle :D
3000 Tl bandında şu an en iyi seçenekler LG G7, Mi 8 ve Meizu 16th gibi gözüküyor dostum. Bu üç telefonun da işlemcisi iyi, kamerası iyi, her türlü memnun ederler. Sıkıntı olabilecek yanlarını yazayım, Meizu 16th modeli güncelleme ve arayüz konusunda sıkıntılı bir cihaz/model. Eğer güncelleme senin için önemliyse pek tavsiye etmem. Mi 8 ve LG G7 arasında düşünürsek iki cihaz da iyi, pek sıkıntıları yok. LG modelinin bataryası biraz küçük ama günü çıkartabilir. LG G7 modeli Mi 8'e göre özellikle kulaklık ve hoparlör konusunda daha iyi. Garanti konusunda da iki cihaza da KVK gibi distribütör markalar bakıyor diye hatırlıyorum, ithalat değil de distribütör garantili alırsan iki cihazda da rahatça muhatap bulursun dostum. Bana kalırsa LG G7 modeli aradaki fiyat farkını da düşünürsek daha mantıklı geliyor.
Göztepeye kucak dolusu selamlar :) yorumların için çok teşekkür ederim. 20 farklı inceleme 100 farklı test izledim. Lg nin mi8 den hiç kalır tarafı yok bence ve testlerin doğrultusunda lgnin +ları çok daha fazla xaomi ucuz olsun diye kırpılmış bi cihaz. Gönlüm lgden yana zaten fiyatı garanti şartları gayet iyi...

HYÇ

Doçent
Reaksiyon puanı
573
Göztepeye kucak dolusu selamlar :) yorumların için çok teşekkür ederim. 20 farklı inceleme 100 farklı test izledim. Lg nin mi8 den hiç kalır tarafı yok bence ve testlerin doğrultusunda lgnin +ları çok daha fazla xaomi ucuz olsun diye kırpılmış bi cihaz. Gönlüm lgden yana zaten fiyatı garanti şartları gayet iyi...
Rica ederim dostum, şu cihaz alınmaz ya da alınır derken arkadaşlar sebeplerini söyleseler daha iyi olacak aslında. "LG alınmaz." demek kolay da niye alınmasın? LG G7 Mi 8'e göre dayanıklılık, 3,5mm giriş, radyo, malzeme kalitesi, arttırılabilir hafıza gibi birçok konuda daha iyi. Tek kötü diyebileceğim tarafı 4gb ram Mi 8'e göre. Ki bu da günümüzde çok rahat yetecektir. DxOMark puanında Mi 8 önde ama bana göre kamera konusunda aralarında o kadar fark yok, ikisinin de iyi olduğu yönleri var, kötü olduğu yönleri var. G7 IPS ekran Mi 8 Amoled, bu da göreceli bir konu. Açıkçası 2800 Tl fiyatıyla distribütör garantili LG G7 almak, 3300 Tl fiyat bandında ithalatçı garantili Mi 8 almaktan daha iyidir. Daha önce ithalatçı garantili telefon kullandım, kimseye tavsiye etmiyorum. Özellikle Delta servisi görürseniz arkanızı dönüp gidin

dramaticalien480

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Hocam pişman etmez bir telefon. Kamerası kötü demişlerdi ama gayet güzel. Tabiki bir iphone x yada samsung s10 değil ama gayet güzel. İçerisinde dac olması güzel en azından benim için. High-res kulaklık almıştım müzik gerçekten farkettiriyor. Ekran güzel led değil ama renklerin oranı iyi. Bir önceki telefonum Sony idi. Onunla aynı seviyede kaliteli ve parlaklık şahane. Başın sıkışırsa ekstra parlaklık hazır. Isınıp takılma sorunu yok. Uygulamalar geçişler düzgün çalışıyor. Pil 3000 mah olduğunu oyun oynarsan farkediyorsun. Ama eski telefonu günde 4 kere şarja taktığım için alışığım. Oyun oynarsan gün içerisinde şarj istiyor. Ama düz kullanımda her türlü akşamı çıkarır. Fiyatı uygun 2800'e garantili bir ürün sonuçta. Bu fiyata değer.

Canerksk35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Rica ederim dostum, şu cihaz alınmaz ya da alınır derken arkadaşlar sebeplerini söyleseler daha iyi olacak aslında. "LG alınmaz." demek kolay da niye alınmasın? LG G7 Mi 8'e göre dayanıklılık, 3,5mm giriş, radyo, malzeme kalitesi, arttırılabilir hafıza gibi birçok konuda daha iyi. Tek kötü diyebileceğim tarafı 4gb ram Mi 8'e göre. Ki bu da günümüzde çok rahat yetecektir. DxOMark puanında Mi 8 önde ama bana göre kamera konusunda aralarında o kadar fark yok, ikisinin de iyi olduğu yönleri var, kötü olduğu yönleri var. G7 IPS ekran Mi 8 Amoled, bu da göreceli bir konu. Açıkçası 2800 Tl fiyatıyla distribütör garantili LG G7 almak, 3300 Tl fiyat bandında ithalatçı garantili Mi 8 almaktan daha iyidir. Daha önce ithalatçı garantili telefon kullandım, kimseye tavsiye etmiyorum. Özellikle Delta servisi görürseniz arkanızı dönüp gidin
Bu arada lg türkiye garantili diyor fakat ne garantisi olduğu yazmıyor Hepsiburadada satılıyor cihaz. Aslına bakarsanız o kadar özellik o kadar tırıvırı var günlük hayatta kilidi açıp mesaj yazmaktan 2 selfie çekmekten başka hiç herşey yapmıyoruz onlara bakıp alınması gerek bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam pişman etmez bir telefon. Kamerası kötü demişlerdi ama gayet güzel. Tabiki bir iphone x yada samsung s10 değil ama gayet güzel. İçerisinde dac olması güzel en azından benim için. High-res kulaklık almıştım müzik gerçekten farkettiriyor. Ekran güzel led değil ama renklerin oranı iyi. Bir önceki telefonum Sony idi. Onunla aynı seviyede kaliteli ve parlaklık şahane. Başın sıkışırsa ekstra parlaklık hazır. Isınıp takılma sorunu yok. Uygulamalar geçişler düzgün çalışıyor. Pil 3000 mah olduğunu oyun oynarsan farkediyorsun. Ama eski telefonu günde 4 kere şarja taktığım için alışığım. Oyun oynarsan gün içerisinde şarj istiyor. Ama düz kullanımda her türlü akşamı çıkarır. Fiyatı uygun 2800'e garantili bir ürün sonuçta. Bu fiyata değer.
Hocam dediğiniz telefonlar ne kadar ekmek o kadar köfte hesabına vurunca belli oluyor fakat ben incelemelerine baktım her birinin fotograf makinesi almıyoruz gaming pc almıyoruz,powerbank almıyoruz alo alo çıkıt çıkıt o kadar başka hiç birşey yok yani +7000tl verecek ne param var nede aklım o paralara araba veriyorlar hocam ben bu derdi tasayı anlamıyorum....

HYÇ

Doçent
Reaksiyon puanı
573
Bu arada lg türkiye garantili diyor fakat ne garantisi olduğu yazmıyor Hepsiburadada satılıyor cihaz. Aslına bakarsanız o kadar özellik o kadar tırıvırı var günlük hayatta kilidi açıp mesaj yazmaktan 2 selfie çekmekten başka hiç herşey yapmıyoruz onlara bakıp alınması gerek bence

Hocam dediğiniz telefonlar ne kadar ekmek o kadar köfte hesabına vurunca belli oluyor fakat ben incelemelerine baktım her birinin fotograf makinesi almıyoruz gaming pc almıyoruz,powerbank almıyoruz alo alo çıkıt çıkıt o kadar başka hiç birşey yok yani +7000tl verecek ne param var nede aklım o paralara araba veriyorlar hocam ben bu derdi tasayı anlamıyorum....
Lg Türkiye garantili yazanlar genellikle distribütör garantili oluyor, arada bir fark yok dostum için rahat olsun. LG Türkiye ya da Distribütör garantili yazdığı sürece istediğin mağazadan veya siteden alabilirsin, hepsiburada sitesinde satıcı olarak hepsiburada şeklinde alırsan daha güvenilir olur

tolga1123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben yaklaşık 2 aydır lg g7 kullanıyorum oyunlarda hiç sıkıntı bulacağını sanmıyorum fakat batarya çok kötü full oyun oynayınca 4-5 saat anca (bu yeni nesil telefonlarda böyle ama bu telefon biraz daha kötü). Ön kötü ama arka kamera iyi derler bence arka kamera bile kötü.Daha da uzun uzun yazardım ama üşendim bir sorun olursa sorarsın ama bence kesinlikle bu fiyata bunu almalısın tabi instagramla çok uğraşmıyorsan

HYÇ

Doçent
Reaksiyon puanı
573
Ben yaklaşık 2 aydır lg g7 kullanıyorum oyunlarda hiç sıkıntı bulacağını sanmıyorum fakat batarya çok kötü full oyun oynayınca 4-5 saat anca (bu yeni nesil telefonlarda böyle ama bu telefon biraz daha kötü). Ön kötü ama arka kamera iyi derler bence arka kamera bile kötü.Daha da uzun uzun yazardım ama üşendim bir sorun olursa sorarsın ama bence kesinlikle bu fiyata bunu almalısın tabi instagramla çok uğraşmıyorsan
Dostum bence sen kamera ayarlarından anlamadığın için kamera sana kötü geliyordur, LG kamera konusunda birçok özelliği kullanıcıya ayarlama şansı veriyor. Çok az kurcalasan bile bir şeyler yaparsın. LG G4 bile ne fotoğraflar çekiyordu, G7 kamerasının kötü olma ihtimali sıfır gibi :)

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375

Kardeş 3000 mah batarya full oynayınca 4/5 saat veriyorsa ne güzel :) size tavsiyem o kadar oyun oynamayın sosyal hayatınızada bakın. Bu gün s9+ bile full oyunla ancak o süreyi veriyor bence senin beklentin biraz yüksek. Kamera konusu tartışılır hangi cihaza göre geri kalıyor o da önemli.

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
G7 i sıfır alıp kullandım ses olarak piyasada tek 5+1 ses sistemi gibi hoparlör koymuş adamlar çok hafif bi telefon ince ekranı lcd olmasına rağmen çok iyi kameraları idare ederin üzerinde iyi diyebiliriz tek eksiği yüksek çözünürlüğe sahip ekranı için yetersiz kalan pili normal kullanıyosan oda yetiyo gerçi ki hızlı şarz ile 1 saatte dolduruyosun pili. İşlemci gayet güçlü sd 845.Lg alınmaz diyenleri dinleme g6 ile düzeltti lg kendini g6 g7 v30+ düşünen alabilir piyat performans olarak alınabilecek en iyi cihazlar şuan.

Canerksk35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kamera özellikleri o kadarda berbat değil bende fotografcı değilim zaten 2 özel günlerimizi ölümsüzleştirsek yeter. Şarjda hangi telefonda oyun oynarsak oynayalım 4-5 5-6 saati geçemez...

Canerksk35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
G7 i sıfır alıp kullandım ses olarak piyasada tek 5+1 ses sistemi gibi hoparlör koymuş adamlar çok hafif bi telefon ince ekranı lcd olmasına rağmen çok iyi kameraları idare ederin üzerinde iyi diyebiliriz tek eksiği yüksek çözünürlüğe sahip ekranı için yetersiz kalan pili normal kullanıyosan oda yetiyo gerçi ki hızlı şarz ile 1 saatte dolduruyosun pili. İşlemci gayet güçlü sd 845.Lg alınmaz diyenleri dinleme g6 ile düzeltti lg kendini g6 g7 v30+ düşünen alabilir piyat performans olarak alınabilecek en iyi cihazlar şuan.
cevabınız için teşekkür ederim. lg çok mantıklı bi tercih diye düşünüyorum

lg alınmaz çünkü ülkemizden çekildi
onuda araştırdım hiçbir değişiklik yok lgnin türkiye tarafında eğer sağlam bi kaynağınız varsa paylaşmaktan çekinmeyin

5000 nerde 2800 nerde bence o kadar para verip o cihazı almak hiç mantıklı değil.

İPHONE UĞUR BJK

Profesör
Reaksiyon puanı
296
mate 20 lite al o zaman

adam kendi ülkesindeki üretim tesisini kapatıyor ellerinde kalan 3-5 telefonu satıp kurtulmak istiyor

Melih B.

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Çekildi veya 3-5 satıp gidecek diyenler tamamen uyduruyor kafanıza takmayın, eğer öyle olsaydı G8, G8s ve hatta V50 5G versiyonunu üretmezdi. LG'ye güvenip rahatça alabilirsiniz. Şu an o kadar para verebilecek olsam anında alırım düşünmeden.

Valiente

Asistan
Reaksiyon puanı
336
2800 liraya alabileceğin en iyi telefondur.LG alınmaz diyerek boş konuşan insanların yorumlarına takılmamanı öneririm.Bende LG kullanıyorum gayette memnunum.

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
sizce lg g7 ve mate 20 lite aynı kulvarda mı ?

Boş ver onu troll o daha doğrusu biz öyle olsun istiyoruz... teknoloji siteleri diyor hangisi? Vatan teknosa teknoloji sitelerimi onlar birde maaşlı eleman bahsettiği. Lg'ye gelirsek türkiyeden çekilme iddiası yalan ve firma yakında g8 modelini getirecek türkiye'ye ama yalan yok çok satış yapamadıkları için ikinci plan'a attılar lakin bu durum düzelecektir çünkü kronik sorunları tamamen çözdüler ve şuan tertemiz ürün yapmalarının yanında malzeme kalitesi ve yazılım kalitesi ile piyasada 3/4 büyük firmadan biri. Lg olmasa kaliteli mp3 çalan firma kalmayacak piyasada haberiniz olsun geçmişte sony ve htc'nin yaptığı hizmeti lg devraldı bu firma'dan sonra samsung ve daha sonra iphone gelir ses kalitesinde.. bu da böyle bir anımdır hayırlı işler.

dramaticalien480

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17

Gerek yok zaten. O kadar para veriliyor bir yıl sonra %30 40 civarı düşüyor fiyatı. LG G7 üst kalite bir telefon. Hepsiburada'da satılıyor.

lg alınmaz çünkü ülkemizden çekildi
LG devam ediyor.

teknoloji siteleri teknosa vatan gibi yerler
Geçen sene Dell laptop alırken iki ayrı şehirdeki Teknosa çalışanları Dell'in çekildiğini söylediler. Firmalar o ürünü satmadığı için uyguladığı bir taktik.

Son düzenleme:

İPHONE UĞUR BJK

Profesör
Reaksiyon puanı
296
lg sony htc black berry artık hiç bir operatörde teknosa vatan bilgisayar mediamark gibi satılmıyor olanlarda ellerindeki ürünleri çıkartmanın derdinde onların yerini huawei xiaomi honor oppo gibi markalar aldı

HYÇ

Doçent
Reaksiyon puanı
573
lg sony htc black berry artık hiç bir operatörde teknosa vatan bilgisayar mediamark gibi satılmıyor olanlarda ellerindeki ürünleri çıkartmanın derdinde onların yerini huawei xiaomi honor oppo gibi markalar aldı
Satmasın arkadaş, ederinden çok daha fazlaya satacaklarsa satmasınlar. Teknosa Vatan gibi mağazalar satmıyor diye LG Türkiye'den çekildi mi oluyor? LG Türkiye'den çekilse beyaz eşya, televizyon, telefon satmaya devam eder mi? Adamlar vitrin parası vermek istememiş mağazaya koymamış. Meizu telefonlar da MediaMarkt mağazalarında bulunmuyor ama MediaMarkt internet sitesinde bulunuyor. Meizu sınırda mı kalmış yani? Habur kapısından mı girememiş ne olmuş? LG Türkiye garantisi hala devam ediyor aynı şekilde birçok firma hala yer alıyor Türkiye'de. İnsanlara yanlış bilgi vermeyin. Şu piyasada göz göre göre Teknosa Vatan gibi mağazalardan telefon alan insanlar ya çok para kazanıyorlar ya da internet alışverişi geçmişleri yok, başka türlü hiç mantıklı değil

İPHONE UĞUR BJK

Profesör
Reaksiyon puanı
296
zamdan sonra lg alabiyorsanız alın ne lg miş arkadaş alında pişman olun çokta umrumda siz kazık yiyeceksiniz para sizden çıkacak bana ne