Canerksk35
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Merhaba dostlar, yaklaşık 3.5 yıldır iPhone 6s Plus kullanmaktayım. Telefon yeterli özelliklere sahip sadece sesinden ve titreşiminden memnun değilim işlevselliğide bence kötü, bi fotograf atıcam pcden ya da alıcam sinir krizleri geçirtiyor. Birşeyler indireyim diyorum örneğin bi zil sesi indiricem hoop bi dur bakayım diyor apple sağolsun önce ver bakem 3tl sana berbat bi ses vereyim popüler şarkıların en berbat yerinden bi kuple vericem çok basit uygulamalar bile para vermeden satın alınmıyor,kuru kuru iphone kullanıyoruz bide eşşek yüküyle para verdik. 3bin tl gibi bi bütcem var. Xoami m8e baktım aynı fiyat aralığındaki diğer cihazlarla artı eksi yönlerini tarttım her halükarda lg çok daha iyi gözüktü gözüme sizden tek ricam lg servis ağı olsun telefondaki problemler olsun araştırmalarım sonucu kronik bi problem görmedim genel hatlarıyla çok hoşuma gitti hazır fiyatıda 2800 civarına düşmüşken lg türkiye garantili en azından kötüde olsa muhatap bulabileceğimiz bi servisi var. Xaomi yeni geldi ülkemize başına birşey gelirse kimseyi bulamayız diye çekiniyorum birde aslan ekmeğin midesinden bağırsaklarına doğru yolda ona göre eğri oturup doğru konuşalım ve neden almalıyım neden almamalıyım tartışalım bakış açımızı genişletelim alternatifleri konuşalım diye bu konuyu açtım lütfen fikirlerinizi beyan etmekten çekinmeyin buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim. Saygılar iyi forumlar...