Lg g5 - Samsung S7 - İphone 6S Sizce Hangisini Almalıyım ?

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Genelde aldıgım telefonu en az 3 sene kullanıyorum iphone 7s kasımda satışa sunuılucak azda olsa aklımı karıştırdı ama daha kasıma çok olmasından dolayı alınabilir diye düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum
hangi telefonu neden almalıyım ? sorusuna cevap arıyorum .

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
S7 diyorum cunku aralarinda en iyi kamera onda su gecirmezlik ozelligi ve yeni game center vulkan ozelligi var oyunlar bunu destekleyecekler cok daha gercekci oyun keyfi olacak
Ekran zaten samsung kral bu konuda
Bana göre s7 yani benolsam s7 alirim
Lg nin moduler arkadaşlari farkli bir deneyim sunabilir
Iphone da ios kalitesi sunar. Bu 3 unden birini sec

alpguclu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En çok hangisinin tipini seviyorsan, hangisi elinde daha güzel duruyorsa hangisi kalbinden geçiyorsa onu al. Aklında ki 3 telefonda donanımsal olarak neredeyse birbirinin aynı güce sahip 3üde seni üzmez. Aralarındaki küçük +lara ve -lere bakıp kafayı yeme. :)

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
LG G5 tasarımı hakkında eksi yorumlar bulunuyor görüşlerinizi bekliyorum daha aydınlatıcı yorumlar olursa sevinirim

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
LG G5 tasarımı hakkında eksi yorumlar bulunuyor görüşlerinizi bekliyorum daha aydınlatıcı yorumlar olursa sevinirim
Yenilik yapti adamlar - bisey yok tasarimi begenmek oznel bir seydir bence modul olayi guzel ama s7 edge daha hos tasarim olarak

nights35

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Bende S7 ve G5 arasında kaldım ama S7 almayı düşünüyorm

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Al s7 bak yoluna tasarim olarakta kamera olarakta daha ustun olacak performans olarakta

öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ettim s7 konusunda bazı tereddütlerim var bunları sizinle paylaşmak istiyorum daha doğrusu samsung hakkında

S5 Kullanan biri olarak sölüyorum s6 çıktıkdan sonra çöpe atıldı desek yeridir güncellemeyi kestiler ve samsung piyasada çabuk değer kaybediyor yanılmıyorsam ben aldıgım telefonu stabil olarak 3 sene kullanmak istiyorum s7 bunu karşılarmı sizce ?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ettim s7 konusunda bazı tereddütlerim var bunları sizinle paylaşmak istiyorum daha doğrusu samsung hakkında

S5 Kullanan biri olarak sölüyorum s6 çıktıkdan sonra çöpe atıldı desek yeridir güncellemeyi kestiler ve samsung piyasada çabuk değer kaybediyor yanılmıyorsam ben aldıgım telefonu stabil olarak 3 sene kullanmak istiyorum s7 bunu karşılarmı sizce ?
S5 den sonra samsung degisti farkindaysan s7 cikti s6 hala konuşuluyor veya almayi bekleyen insanlar var cunku samsung degisti tasarimsal olarak fiyat olarak. Dikkatini cektiyse s6 s6 edge s6 edge plus note 5 cabuk deger kaybetmedi eskiden daha hizli oluyordu. Bence s7 almasin sahsen 3 sene rahat goturur bende note 5 var
Note 7 veya s9 edge kadar kullanicam. Ve stabilite super sıkıntım yok
6 ayda yasadigim kasma sayisini iphone kadar düşün iphone da olabilecek sayida kasma yaşadım

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Yorumlarınızı bekliyorum

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Genelde aldıgım telefonu en az 3 sene kullanıyorum iphone 7s kasımda satışa sunuılucak azda olsa aklımı karıştırdı ama daha kasıma çok olmasından dolayı alınabilir diye düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum
hangi telefonu neden almalıyım ? sorusuna cevap arıyorum .
İphone 7 çıktığında kesinlikle alırım diyorsanız İphone 6s alın ikinci el piyasası düşmez iphone 7 çıkınca takasla değiştirirsin. Diğerlerini alırsın 3 bin liraya iphone 7 çıktığında 1500 liraya anca verirsin.

Mustafa_YILDIZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kardeşim bende senin gibi tereddütte kalmıştım özelliklede s7 ve iphone 6s arasında , ince eleyip sık dokumaya çalıştım ve genel olarak çıkardığım sonuç ; kamera , batarya , performans , su geçirmezlik , artırılabilir hafıza gibi yönleri ile galaxy s7 oldu ama ios stabilitesinide asla gözardı etmedim, aklımda samsung'a firma olarak bi şüphe yatıyordu fakat yukarda arkadaşlarında belirttiği gibi samsung firma olarak kendisini toparladı ve son çıkardığı ürünlere baktığımızda güven veriyor artık.İşte bu sebeplerden dolayı ben seçimimi s7 den yana kullandım

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Tasarım hakkındaki eksi yorumlar sahiplerini ilgilendirir. Herkesin zevki farklıdır. Siz telefon aldığınızda elinizdeki telefona bakarak sizinle dalga geçeceklerini mi düşünüyorsunuz ki tasarım eleştirilerine takılıyorsunuz? Tasarımın güzel olup olmadığına kendiniz karar vermelisiniz. Yorumlarla tasarım seçilmez. Tasarım, kişisel bir zevktir.
S7 diyorum cunku aralarinda en iyi kamera onda su gecirmezlik ozelligi ve yeni game center vulkan ozelligi var oyunlar bunu destekleyecekler cok daha gercekci oyun keyfi olacak
Ekran zaten samsung kral bu konuda
Bana göre s7 yani benolsam s7 alirim
Lg nin moduler arkadaşlari farkli bir deneyim sunabilir
Iphone da ios kalitesi sunar. Bu 3 unden birini sec

Yenilik yapti adamlar - bisey yok tasarimi begenmek oznel bir seydir bence modul olayi guzel ama s7 edge daha hos tasarim olarak

Al s7 bak yoluna tasarim olarakta kamera olarakta daha ustun olacak performans olarakta

S5 den sonra samsung degisti farkindaysan s7 cikti s6 hala konuşuluyor veya almayi bekleyen insanlar var cunku samsung degisti tasarimsal olarak fiyat olarak. Dikkatini cektiyse s6 s6 edge s6 edge plus note 5 cabuk deger kaybetmedi eskiden daha hizli oluyordu. Bence s7 almasin sahsen 3 sene rahat goturur bende note 5 var
Note 7 veya s9 edge kadar kullanicam. Ve stabilite super sıkıntım yok
6 ayda yasadigim kasma sayisini iphone kadar düşün iphone da olabilecek sayida kasma yaşadım
Şu yorumları düşünerek yazmadığın kanısındayım. Biraz daha düşünerek yazarsan iyi olur.

Doğrudan "S7 Edge al" diyip çıksan daha samimi olursun en azından. Bunca satır boşuna parmak yormuşsun.

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Opengl 3 dalgası vardı bi ara ama grafiğe baktığımda önceki nesille bi farkını görememiştim vulkan farklı olurmuki. Birde androide sürüsüne bereket küçük çaplı oyun gelirken hala asphalt 9 nova 4 real racing 4 MC 6 gibi oyunların gelip gelmeyeceği belli değil donanım kasıyoruzda o donanımın hakkını verecek oyun çıkmıyor.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Tasarım hakkındaki eksi yorumlar sahiplerini ilgilendirir. Herkesin zevki farklıdır. Siz telefon aldığınızda elinizdeki telefona bakarak sizinle dalga geçeceklerini mi düşünüyorsunuz ki tasarım eleştirilerine takılıyorsunuz? Tasarımın güzel olup olmadığına kendiniz karar vermelisiniz. Yorumlarla tasarım seçilmez. Tasarım, kişisel bir zevktir.

Şu yorumları düşünerek yazmadığın kanısındayım. Biraz daha düşünerek yazarsan iyi olur.

Doğrudan "S7 Edge al" diyip çıksan daha samimi olursun en azından. Bunca satır boşuna parmak yormuşsun.
Seni baglamiyor kendi isine bak hadi bakim:)

Atakan Aydıner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

3 sene gibi bir zaman aralığından bahsediyorsak samsung güncelleme konusunda sıkıntılı biraz ki şu an baktığımızdan LG G4 ün 6.0 a geçtiğini görebiliyoruz. S7 suya toza karşı dayanıklı fakat bana sorsan ben cam kasa tercih etmem ayrıca bir uzun kullanım eksiği olarakda değişmeyen bataryayı görüyoruz LG G5 deki rahatlıktan bahsetmem gerek yok bu konuda kameradan çok anlamam fakat megapixellere baktığımızda LG G5 in biraz daha ileriye dönük olduğunu görebiliyoruz. İphone konusunla gelirsek G5 ve S7 ile 6s kıyaslamak pek olmaya bilir yani S7 ile G5 de 2K ekran var 6s de retina hd ile uğraşsın bu konudan 6s plus daha mantıklı görünüyor batarya olarak 6s ile arasında baya fark var sonuç olarak ben tabiki LG G5 öneriyorum