Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben G5 Kullanıyorum ve telefondan oldukça memnunum.Sd 820 işlemci, Adreno 530 grafik işlemci,geniş açılı kamera,quickcharge 3.0 ve Usb type C gibi özelliklerinden dolayı diğer 2 telefondan daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Bütçen dahilinde Türkiye' de ithalatçı garantili Huawei P9 bulunabiliyor.Note 5 ve Z5' ten daha güncel ve daha performanslı cihazdır. G5 ise olmamış bana göre. O kadar arkaya tuş koyduk, yılın icadı diye duyurdular. Sonrasında vazgeçtiler. O fiyata alabileceğin en iyi telefon Huawei P9' dur. Eğer illaki 3' ü arasından olacaksa şayet G5 aralarından en güncel telefon olduğundan dolayı G5 derdim.
G5 Donanım olarak çok daha üstün bir cihazdır ancak note 5 in kalemi var ve gayet stabil çalışıyor ancak ikisini birbirinden ayrıan bi kaç nokta var
Note 5: Kalemi var ve daha büyük bir ekran ve batarya olarak daha iyi bir cihaz
LG G5: Sd820 işlemcisi ve grafik performansı açısından çok daha güçlü olacaktır ve ayrıca arkada 135 derecelik geniş açılı bir kamerası var
Bunlardan hangisini kullanırım dersen onu almalısın