LG G5 mi Xiaomi mi 5s plus'mu (İkisi de ithalatcı garantili)

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
G5 kamerası daha iyi
Bende öyle düşünüyorum Mi 5S Plus'un çift kamera olması kafamı karıştırmıştı sadece peki sen olsan hangisini alırsın hocam seninle yorumumuz hep aynı olduğu için düşünmeme gerek kalmıyor genelde :D arkadaş alacakta bana sormuştu

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kronik sorunları falan var G5in hayalet ekran ama geçici diyorlar oluşup kayboluyormuş
G5 alırdım gibi ama riskli

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
Mi5s in kamerası mi 5s plus tan daha iyi sensör farkı var kamera istiyosan üzer plus bataryada vs daha iyi ama g5 in kronik sorunları var ekran olarak daha iyi ama riskli

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Mi5s in kamerası mi 5s plus tan daha iyi sensör farkı var kamera istiyosan üzer plus bataryada vs daha iyi ama g5 in kronik sorunları var ekran olarak daha iyi ama riskli
Hocam kamera olarak mi5s plus ne demek daha kötü çift kamera olmasına iyice aldanmışım üzdün şu an biliyor musun :D arkadaşada vereyim haberi o zazman mi5s mi g5 mi olsun kameraya önem veriyorda

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Bir öğretmenimde G5 var. Ön kamerası kötü çekiyor. Kötü derken fotoğrafı shoplayarak çekiyor. Yüz güzelleştirme modu gibi. Tabii bu göreceli bir konu[emoji28]. Mesela ben hiç sevmiyorum öyle fotoğrafları çizgi karakter gibi geliyor bana.

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Kronik sorunları falan var G5in hayalet ekran ama geçici diyorlar oluşup kayboluyormuş
G5 alırdım gibi ama riskli
Bende G5 alırdım tabi biraz riskli ama bana göre ikiside çok benziyo birbirine bilemedim şimdi