LG G5 Kronik sorunları

Umut Can ORAL

Asistan
Reaksiyon puanı
17
LG G5 Kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum. Çıktığı günden beri kullanıp sıkıntı yaşayan varmı? Zamanla modülerliğinde sıkıntı olduğu söyleniyor bu konuda bir problem yaşayan varmı acaba? Ayrıca ithalatçı garantili alacağım için telefon durup dururken sıkıntı çıkarmaz değil mi? iyi günler.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
LG G5 Kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum. Çıktığı günden beri kullanıp sıkıntı yaşayan varmı? Zamanla modülerliğinde sıkıntı olduğu söyleniyor bu konuda bir problem yaşayan varmı acaba? Ayrıca ithalatçı garantili alacağım için telefon durup dururken sıkıntı çıkarmaz değil mi? iyi günler.
Telefonda kronik sorunlar var . 605 k üstü temiz gibi .

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Hala o sorun var mı. Şaşırdım.

O anlamda değil telefonu sorunları ne demek istedim.
Ghost Screen var ve internet'te bazı kullanıcılar telefonun sürekli reset'lendiğini yazmışlar ayrıca modüler kısım bir süre sonra hafiften açılıyormuş.

Black15

Asistan
Reaksiyon puanı
151
Ghost Screen var ve internet'te bazı kullanıcılar telefonun sürekli reset'lendiğini yazmışlar ayrıca modüler kısım bir süre sonra hafiften açılıyormuş.
Ben de bir süre sonra almayı planlıyordum ondan sordum. Bu arada yanıtlarınız için teşekkürler.

Black15

Asistan
Reaksiyon puanı
151
Bende almayı düşünüyorum ve alacağım . Bu sorunlar yanıltmasın. Ghost Screende direk değişim veriyorlar
Zaten almayı baya kafayı koydum.Modüler kısmı kullanmayacağım Ghost Screende de değiştiriyorlarsa da sorun demektir. :D

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
ben önermem açıkcası kronik sorunları var,başka cihazlara bakabilirsin...

Umut Can ORAL

Asistan
Reaksiyon puanı
17
ben önermem açıkcası kronik sorunları var,başka cihazlara bakabilirsin...
Mi5 düşünüyorum hepsiburada kendi garantisini veriyor bi sorun halinde ilk muhattap biziz diyor fakat evde kedi besliyorum sar değeri benden daha çok ona etkili olurmu? kap felan kullansam etkisi düşermi?

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Mi5 düşünüyorum hepsiburada kendi garantisini veriyor bi sorun halinde ilk muhattap biziz diyor fakat evde kedi besliyorum sar değeri benden daha çok ona etkili olurmu? kap felan kullansam etkisi düşermi?
ben mi 5 kullanıyorum ben yurdışından getirdim hp da ki cihaz ithalat garantili kardeşim kılıf aliexpress den alabilirsin ama 25 günü buluyor gelmesi, ben memnunum telefondan tavsiye edeirm...

kingodisko26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Cihazı alırken 604k üstü olmasına dikkat edin yeter bida rahatca kullanın

_Fender89_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ghost screen en belirgini ...
G5 aldım 2 ay önce şuan fark ettim ki 604k serisi gönderilmiş en sorunlu seri diyolar aldığım yere itiraz etmeli miyim yoksa sorun çıkana kadar bekleyeyim mi 2 yıl lg garantisi var android 7.0 den sonra garipleşti telefon yada bana öyle geliyor bilemedim sendeki seri hangisi??