LG G4 vs Xperia Z5 vs Xperia M5 hangisini alayım.

ErdemBUYUKAYDIN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler hangisini alayım sizce.Bu 3 tercihten birisinden hangisini söylüyorsunuz.Sorunluysa ben kullanıyorum şu sorunu var bunu seçmen daha iyi olacak şekilde.Tavsiyelerinizi bekliyorum

alihanabi

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Z5 vs M5 ten tabikide Z5 ancak g4 batarya konusunda üzer kamera senin için çok önemliyse g4 alabilirsin ama z5 inde g4 ten kamera konusunda çok geride kalır bi yanı yok bide g4 teki malzeme kalitesi z5 ten daha kötü benim önerim z5 ten yöne olacaktır

İbrahimyall

Asistan
Reaksiyon puanı
4
fiyat aralığın ne biraz bekle g 5 düşecek daha
huawie p8 de alabilirsin

ErdemBUYUKAYDIN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
2 milyar en fazla oda.Hepsi buradadan alacağım ithalatçı değil ama.

ErdemBUYUKAYDIN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
2 milyar en fazla oda.Hepsi buradadan alacağım ithalatçı değil ama
lg 4 al z5 alma m5 te alma
kardeşim G4 hakkında kötü yorumlar var anakart yanmaları falan bayağı var.M5 i cok begendim ama oda aynı sekilde daha yeni günelleme aldı sonucunu bekliyorum .kafam karışık halen

ErdemBUYUKAYDIN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
G5 almayı düşündüm ama fiyatı çok yüksek güzel telefon tasarım haricinde.Z5 kalitesi için alasım var kamerası için hiç iyi demiyorlar.G4 kamerası iyi ama sorunları var.M5 kamera muhteşem hele ön kemara hakkında ondaad sıkıntılar var.Telefonu 1 2 güne almam lazım .Nokta atışı ne olur

İbrahimyall

Asistan
Reaksiyon puanı
4
p 9 al yada g5 al hepsi burada satılıyorsa biraz bekle s7 düşerse ithalatçı garantili 2000 tl ye alabilirsin

İbrahimyall

Asistan
Reaksiyon puanı
4
senin için ne önemli kamera mı performans mı oyun mu oynuyacaksın htc m9 bak bi derim

alihanabi

Asistan
Reaksiyon puanı
93
G5 almayı düşündüm ama fiyatı çok yüksek güzel telefon tasarım haricinde.Z5 kalitesi için alasım var kamerası için hiç iyi demiyorlar.G4 kamerası iyi ama sorunları var.M5 kamera muhteşem hele ön kemara hakkında ondaad sıkıntılar var.Telefonu 1 2 güne almam lazım .Nokta atışı ne olur
Z5 ve M5 kamera konusunda şöyle söyliyim ön kamera konusunda gerçekten m5 çok başarılı arka kamerada ikiside yeterince tatminkar edicekdir seni belliki ön kamera senin için önemli o yüzden m5 alabilirsin ama işlemcisi ve batarya konusunda seni üzebilir

İbrahimyall

Asistan
Reaksiyon puanı
4
karşılaştırma videolarına bak anlarsın 2840 mah pili var 20 mp kamerası var

İbrahimyall

Asistan
Reaksiyon puanı
4
samsung note 4 önerebilirim daha güncel en çok alınan telefonlar arasında diyebilirim yeterse note 5 al

Jon Snow

Winter is Coming
Reaksiyon puanı
513
bence gitti gidiyordan 1849 tl ye LG G5 al. İthalatçı garantili ama sonuçta türkiye garantisindede ekran kırılsa 500 lira gibi bi para ödeyeceksin. Telefonu dikkatli kullanırsın olur biter. Hem performans hem kamera gayet iyi. Batarya konusunda bilgim yok ama o da yeterli olur bence. Performans senin için ikinci plandaysa telefonu çok zorlamayacaksın herhalde gün içinde normal kullanımlarında bataryası da yeterli olabilir.

İbrahimyall

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bana mediamarkt a gittiğim de p9 önermişti hızlı bir telefon çift kameralı

Jon Snow

Winter is Coming
Reaksiyon puanı
513
P9 da optik imaj sabitleyici yok o yüzden video performansı iyi değil. Note 5 kullanıyorum pek artısı olan bi telefon değil ha seni asla pişman etmez güzel telefon ama kameraya önem veriyorsan LG G5. Note 5 gece çekimlerinde kötü değil kötü olmamasının nedeni de fotoğrafı çektikten sonra makyajlaması