LG G4 vs. Galaxy S6?

kayrakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar telefonu yarın almaya gideceğim ve sadece bu ikisinden birini alacağım. 1800 TL fiyat bandında en iyi telefon bana göre bu ikisi ve telefonda oyun çok oynarım, fotoğraf ve video çok çekerim. Ayrıca müzik de çok dinliyorum ve internette çok geziyorum. Sizce bunlara göre hangi telefon daha mantıklıdır? Acil cevap verirseniz sevinirim yarın gideceğim almaya çünkü.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
merhabalar;

Kamera icin ikiside cok guzel cihazlar. oyun icin samsung s6 daha iyi. islemcisi yani.exynos 7420, lg g4'un islemcisi snapdragon 808'den daha basarili. batarya sureleri ikisininde eh dedirtiyor.

sonuc olarak;

kamera icin: ikiside alinir.

oyun performansi icin: samsung s6 alinir.

genel stabilite icin: lg g4 alinir.

batarya icin: ikiside ayni.hemen hemen.

kasa malzeme kalitesi: samsung s6 daha premium.

kayrakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
merhabalar;

Kamera icin ikiside cok guzel cihazlar. oyun icin samsung s6 daha iyi. islemcisi yani.exynos 7420, lg g4'un islemcisi snapdragon 808'den daha basarili. batarya sureleri ikisininde eh dedirtiyor.

sonuc olarak;

kamera icin: ikiside alinir.

oyun performansi icin: samsung s6 alinir.

genel stabilite icin: lg g4 alinir.

batarya icin: ikiside ayni.hemen hemen.

kasa malzeme kalitesi: samsung s6 daha premium.
O zaman S6 alıp geçiyorum hocam.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Teknik olarak iki cihazinda iyi oldugu ve olmadigi yonleri belirttim. lg g4 alirsaniz keske s6 alsaydiniz demem, s6 alirsaniz keske g4 alsaydiniz demem. ama zevkler ve renkleri bir kenara biraktigimizda samsung s6 daha guclu. Ben olsam 1800'e samsung s6 alirdim. Karar senin.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Kamerada 2 side süper oyunlarda ve genel performansta s6 daha başarılı şahsi tavsiyem s6

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
S6 daha iyi genel olarak. Ama fazla ısınıyor. Cam olduğu için ısınma hissini elinize baya verir.