LG G4 Spigen kılıf hakkında!

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
LG G4 TABA DERİ modelini kullanıyorum, bu gün 'spigen ultra hybrid champgne crystal'
koruyucu kılıf aldım, Kutusunun arkasında ;
when using a case, aesthetic damage may occur on the leather finish of the LG G4 back. spigen is not responsible for any damage that may result from using spigen cases.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
G4'ün arkası deri ise hasar verebilir yazılmış.

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
G4'ün arkası deri ise hasar verebilir yazılmış.
Deri fakat satın almadan önce hiç bir uyarı yazmıyordu, D&R nin internet sitesinden aldım, sizce nasıl bir hasar verebilir ki ? kullanan arkadaşlar varmı ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Normal kullanımda mı hasar verir ki acaba ? yoksa Kılıf düşmeye karşı dayanklı olduğu için düşmede mi hasar verebilir demek istiyor?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bilemiyorum pek kalitesiz telefonlar kullanmadığım için kılıf da kullanmıyorum. Bence sorun çıkarmayacaktır, fazla çıkarıp takmazsanız bir sorun yaratacağını sanmıyorum.

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben neohybrid kullanıyorum 5 defa çıkardım bir hasar vermedi. Kaliteli telefon olduğu için bir sıkıntı olmuyor hocam. Ben seramik desenli olanı kullanıyorum.

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ben neohybrid kullanıyorum 5 defa çıkardım bir hasar vermedi. Kaliteli telefon olduğu için bir sıkıntı olmuyor hocam. Ben seramik desenli olanı kullanıyorum.

arkasında not yazmışlar hocam deri modelleri için işte paketini açmadm bende endişelendim o yüzden

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hocam bide ekran koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz? markası nedir nerden aldınız?

merts

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bazı arkadaşlar kaliteye o kadar düşkün ki sanki telefonu mezara götürecek Kaliteli telefon alıp plastik kılıf takıyor.

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
hocam bide ekran koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz? markası nedir nerden aldınız?
Sen yinede takma deride sıkıntı olur muhtemelen, ekran koruyucu kullanmıyorum ama en kısa zamanda gidip clear coat ile telefonun her yerini kaplatıcam hem daha zarif duruyor hemde koruyor.