LG G4 Ön İnceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
LG G4 Ön İnceleme

LG'nin 2015 yılı amiral gemisi G4, İstanbul başta olmak üzere 6 kentte düzenlenen etkinliklerle tanıtıldı. Biz de LG G4'ü inceledik. AnTuTu skorlarıyla LG G4 incelememiz karşınızda.

LG G4 hakkında ilk düşünceleriniz neler? Sizce global ve Türkiye pazarında LG G4, diğer amiral gemileriyle gireceği mücadele başarılı olabilir mi?

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Fiyatı hakkında bilgi varmı fiyatını söylememişsiniz

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Eğer agresif fiyat politikasını devam ettirmez se pekte sevileceğini sanmıyorum.Sonuçta G2 ve G3 performans tan önce fiyatları ile dikkat çekti.

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
G4 2500 lira ise iphone 6'ya 2800 lira vermek gayet mantikli

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Antutuda 3D performansında 12600 yazıyor. Benim G2 12000. Oyun performansları aşağı yukarı aynı olacak sanırım :D

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
2200 TL den yükske fiyatta gelir ise ki gelecektir , yüzüne bakılmayacak . Kamerası haricinde sunduğu ekstra güzellik yok ! LG GFLEX 2 2499 tl den satılıyor ise dediğim fiyattan da gelebilir !!!

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hicbir zaman kameranın megapikseline dikkat edilmemeli iphone 8mp kamerayla samsung örneğin 16mp kamera ama iphone daha net çekiyor bu bir gerçek

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bu sefer LG kamera işini halletmiş.

war is up ahead

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2500 TL den fazla gelirse kendi sonunu getirir hedeflerinde 12 milyon satış rakamı varmış galiba bir yerde okumuştum

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Hicbir zaman kameranın megapikseline dikkat edilmemeli iphone 8mp kamerayla samsung örneğin 16mp kamera ama iphone daha net çekiyor bu bir gerçek
Bu sefer Megapiksel ile değil kamera özellikleri , kullandıkları lensler vs ile iyi iş çıkarmışlar. Zaten G4 ün en büyük artısı kamera , gerisi bildiğin G2 yani....

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761

Katılıyorum.
Fakat bu sefer LG kamerada çok çok önde çoğu markaya göre.
G4 cidden kamerada çığır açmış.

[video=youtube;0Y-bXeYJT-M]https://www.youtube.com/watch?v=0Y-bXeYJT-M[/video]

[video=youtube;o09n9ln9Cb4]https://www.youtube.com/watch?v=o09n9ln9Cb4[/video]

[video=youtube;gSytRybVxfc]https://www.youtube.com/watch?v=gSytRybVxfc[/video]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
LG kullananlara soru , G2-G3 'te mp3 kalitesi nasıldı? bu da bir faktör :D

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Cihaz gerçekten çok hoşuma gitti gerek tasarım gerekse özellikler olarak. 48000 gibi bir puanı ısı sorunu olmadan almış olmak başarılı bir çıkış olmuş. Tek beğenmediğim nokta çerçeveler g3 e nazaran daha kalın geldi. Birçok farklı renk seçeneği ile çıkmış olması da ayrı bir güzel olmuş. Bu arada lg'nin kamerası hiç bir zaman iyi olmadı diyen arkadaşa da ayrı bir güldüm. Bilmeyen adama en iyi cihazı kamerayı ver yine iyi foto çekemez. Lg yine fiyat politikasını iyi bir şekilde devam ettirirse yakaladığı sempatik kitleyi daha da arttırır.