Lg g4 nerden alınır

merttopal3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Başlıkta gördüğünüz gibi tam olarak sorum bu nerden almamı önerirsiniz yada nerden ucuz bulabilirim ?

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Hepsiburada'da gayet uygun ancak alırken seri numarasına dikkat edin. 600K ve sonrasıydı galiba tam hatırlayamıyorum

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Al al. 600K sonrasını alacaksın. Ama internetten alırken seçme şansın yok sana hatalı ürün falan gönderebilirler. LG G4 alırken öyle bir sorun var işte

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Al al. 600K sonrasını alacaksın. Ama internetten alırken seçme şansın yok sana hatalı ürün falan gönderebilirler. LG G4 alırken öyle bir sorun var işte

acaba v10 için de hatalı seri veya daha sağlam seri gibi bir şey varmıdır. Farkettim de hemen hemen her telefon için artık bu şekilde sınıflandırma yapmaya başladık

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
acaba v10 için de hatalı seri veya daha sağlam seri gibi bir şey varmıdır. Farkettim de hemen hemen her telefon için artık bu şekilde sınıflandırma yapmaya başladık

Ben V10 da hiç öyle bir muhabbet duymadım vallahi

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Kesin vardır LG bu sonuçta ondan bu beklenir

o zaman ne alalım lg den her şey bekleniyorsa ?

bilmeden kesin söyle böyle diyerek hiçbir insana faydanız olmaz sadece yazmak için yazmış olursunuz.

büyük ihtimal "kesin" diye yazdığınız telefon hakkında hiçbir bilgi veya deneyiminiz yok

hiç bir markayı genel olarak kötülemeyin adamlar buz dolabından kulaklığa telefona televizyona aklınıza ne geliyorsa üretiyorlar beğenmiyorsan almazsın zorla al diyen yok ha ama sen sevmiyorsun diye kesin diye yazarsan düşünen isteyen insanlara akıl karıştırmaktan başka faydanız olmaz