LG G4 Ne Zaman Duyurulacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
LG G4 Ne Zaman Duyurulacak?

LG'nin bugüne kadar hakkında hiçbir bilgi edinemediğimiz, yeni amiral gemisinin tanıtım tarihi hakkında ilk iddia geldi. İşte söylenenlere göre G4'ün duyurulacağı tarih.

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ben şimdi bu makaleden hiç bir şey anlamadım başlığınız açıklanacağı tarih içerikteki metinde bu yılın içinde diyorsunuz ne alaka yani ? sdn böyle saçma sapan şeyler görmek gerçekten üzücü oldu olacak şöyle bir başlık yapsaydınız ; o marka öyle bir şey yaptıki detaylar haberimizde 120 sayfalık bide galeri falan eklerdiniz her sayfada bir kelime olacak şekilde

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Ön taraf ve boyut g2 gibi arka taraf g3 gibi batarya değişmesin ama hafıza kartı alsın 32 ve 64gb dahili seçenekleri olsun ram 2 gb yetiyor zaten 3 gb fazlasıyla yeterli kameranın kaç mp olduğu önemli değil 12 mp olsun ama güzel çeksin greenlenme sorunu olmasın yeter.Ön kamera da m8in ön kamerası gibi olsun yeterli.Sağlık uygulaması s healthten çok geride lg health geliştirilmeli kulaklık sesi ve kulaklığı kaliteli olmalı.Kesinlikle metal olmamalı metal çabuk çizilir düşünce yamulur ki alan kılıfla kullanıyor anlamı kalmıyor zaten.Ancak plastikte htcnin desire eye yada one e8de kullandığı kaliteli plastikten olmalı.Birde telefonda en sinir olduğum nokta gold renk seçeneği oluyor mesela ama sadece arkası gold önü gene siyah renkli bence olacaksa her yeri aynı renk olsun.Eğer bu şekilde çıkarsa lider olur arayüz konusunda lider zaten lg.