LG G4 Kutusu ve Özellikleri ile Karşımızda!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
1799-1899 TL fiyat bareminden piyasaya girerse f/p ürünü olur.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Deri olayı beni etkiledi. Merakla bekliyorum.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Deri olayı beni etkiledi. Merakla bekliyorum.

Kullanılan deri çok iyi olmalı, soyulmaması gerekiyor ve yıpranmaması. Umarım deriyi çok kaliteli yaparlarda verilen parayı hak eder diye düşünüyorum.

Düşünsene abi 1 yıl sonra arkası yıpranmış deriler ufak ufak kalkıyor yazık olur güzelim telefonun görüntüsüne.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Kullanılan deri çok iyi olmalı, soyulmaması gerekiyor ve yıpranmaması. Umarım deriyi çok kaliteli yaparlarda verilen parayı hak eder diye düşünüyorum.

Düşünsene abi 1 yıl sonra arkası yıpranmış deriler ufak ufak kalkıyor yazık olur güzelim telefonun görüntüsüne.
Sonra yeni arka kapak almak için 200 tl ve üzeri fiyat öde :mrgreen:

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Sonra yeni arka kapak almak için 200 tl ve üzeri fiyat öde :mrgreen:

Aynen, daha fazla kazanmak için öyle bir yol düşünebilirler. Yada telefon satışa sunulduğunda 5 kapak 1000tl yapıyorsa 500tl'ye kampanya ile verirler (kapakların hepsini toplamda 3-5 yıl kullanabilirsiniz) diye yazarlar artık :P

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6

İmkanı olan seylerden bahsedelim :D s6 ile fiyat konusunda kapisacak deniyor lg tarafindan. En azindan 2500+ olacak demek. Ancak lg nin ulkemizde ve diger bir cok ulkde uyguladigi satis politikasi devam ettirilirse 2200 civari girip zamanla dusebilir ve ya 2500+ civari girip daha agresif bir sekilde dusebilir fiyati. Eger oyle olursa ciktiktan yaklasik 5-6 ay sonra alirim ben :D