LG G4 ilk inceleme

janjan3024

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
---LG G4 ilk inceleme---
merhaba arkadaşlar LG G4 ilk incelemesini sizler için hazırladık. Telefon elimize ulaştığında daha detaylı olarak inceleyeceğiz. Lütfen bizi Takip Edin.

[video=youtube;uW8BIs7OQa0]https://www.youtube.com/watch?v=uW8BIs7OQa0[/video]

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Linkten videoya gidemiyorum. Ne diye ararsak buluruz bunu youtube da. ( kullandigim rom un youtube linklerine garezi var)

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Eline saglik guzel video olmus ama genelde bildigim seylerdi hepsi :D izledim yine de

janjan3024

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
beğenmenize sevindim. htc one m9 ve samsung galaxy s6 ile karşılaştırılması ile ilgili videolarıda hazırlıyorum şuan.
Kanalımı takip ederek videolardan haberdar olabilirsiniz.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Anlatımını beğendim, tam olarak konuşan kişi doğal davranmamış. Göreceğiz, yapacağız yerine görücez yapıcaz gibi daha sade anlatırsa daha hoş olur.

Sanki anlatan kişi kendini kasarak anlatmış gibi geldi, bunun haricinde başarılı ve beğendim.

Teknik detayları böyle detayına kadar inerek değilde herkesin anlayabileceği bir dilde örnek 50 yaşında teknoloji ile alakası olmayan biri izlediği zaman şu sabitleme şeyi ois'di galiba, ois 2 var yerine ilk başta ois teknolojisini sonra diğer telefonlara göre ois 2'yi yani daha iyi olanını kullandığını anlatırsanız daha açıklayıcı olur herkes anlamış olur.

Böylelikle her detayı google'da aratıp öğrenmek yerine bir videoda hepsini öğrenirler, daha çabuk büyürsünüz ve takipçiniz daha çabuk artar.

janjan3024

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

janjan3024

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşa kesinlikle katılıyorum. Biz telefonun tanıtımını yapıyoruz ama kesinlikle alın demiyoruz. İlla alacaksanız da Türk malı alınmalı bence.