Lg g4 hepsiburada.com'dan alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alio6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
Konuyu buraya açıyorum çünkü bu konuyu açabileceğim bir başlık bulamadım, üzgünüm.

Hepsiburada.com vatan bilgisayar, teknosa, bimeks vb. teknoloji marketlere göre çok daha ucuza satıyor bunun sebebi nedir sonra alımlar kredi kartı ile mi oluyor, güvenilirliği nedir, parayı peşin verip kargo mu bekliyoruz? Türkiye garantili demenin Vatan bilgisayardan almakla farkı ne?

hakbuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HEPSİ BURADA DAN HERŞEY ALINIR. EN SAĞLAMLARDAN BİRİDİR.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Sebebi ithalatçı garantisidir.İthalat telefonu garantimiz varsayabilirsin.Eğer 1300 tl olandan(daha ucuzda olabilir)bahsediyorsan az önce yazdıklarım geçerlidir.

SMaraz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Türkiye garantili telefon almak daha sağlıklı tabikide, Hepsiburada.com ise güvenilir olmasa bu kadar ilerleyemezdi ki güvenebilirsin. Kredi kartıyla alıyorsun telefonun gelmesini bekliyosun

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
Türkiye garantili telefon almak daha sağlıklı tabikide, Hepsiburada.com ise güvenilir olmasa bu kadar ilerleyemezdi ki güvenebilirsin. Kredi kartıyla alıyorsun telefonun gelmesini bekliyosun
tek çekim mi yapıyoruz Türkiye garantili zaten değil mi hepsiburada.com bir de lg g4 haziran temmuza kadar 1400 düşer mi acaba

SMaraz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Kart seçeneklerini tam bilmiyorum. Hazirana 1400 TL olabilir,illaki fiyat daha da düşecek ama miktar belli olmaz

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
Sebebi ithalatçı garantisidir.İthalat telefonu garantimiz varsayabilirsin.Eğer 1300 tl olandan(daha ucuzda olabilir)bahsediyorsan az önce yazdıklarım geçerlidir.
Türkiye garantili yazıyor bazıları onlar ne?
Kart seçeneklerini tam bilmiyorum. Hazirana 1400 TL olabilir,illaki fiyat daha da düşecek ama miktar belli olmaz
Valla lg g4 fena değilde sanırım gm 5 plus alacağım