LG G4 Hakkında bakarmisiniz arkdaslar?

shapeww

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu ilk ciktiginda falan aldim ama memnun degilim erkan mesala internette spor haberlerine falan bakarken takiliyor falan dokunmatigi iyi degil gibi. Ama testlerde baktim iyi calisiyor dokunmatigi klavyede yazarken bile bazen eksik yaziliyor. Ve cok kasiyor gibi c.of.clans var facebook flan var retrica var w.app var mesemger var fifa 2015 var. Acarken kasiliyor oynarken kasilmiyor gecislerde kasma var 20 dk clash of clash oynuyorsun %10 gibi nazen daha yuksek sarz gidiyor. Bazilari 1 aydan once cayma bedeli falan oluyor diyorlarda yada degisim yapiliyor diyorlar benim gecti 1 ayi oyle bi hakkim yok mu degisdrmezlermi smdi versem kesin bi sorun yok diceyekler geri gondercekler 1 ayda bosuna beklemis olacagiz napayim sizce aldigimda turkclden aldim genpa yaziyordu telefondan dandik bir sey herhalde turkcellin uygula.lrida yukluydu icinde hel for.mat attm yine yuklu geldi sildim snra tek tek.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Dokunmatikte problem oluyor. Şarj büyük ihtimal ekranın yüksek çözünürlükte olmasından çok yiyor olabilir. Keşke hemen almasaydınız.

shapeww

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dokunmatikte problem oluyor. Şarj büyük ihtimal ekranın yüksek çözünürlükte olmasından çok yiyor olabilir. Keşke hemen almasaydınız.
Kardesm 5 yildir samsung galxy ace 2 kullaniyordm hala saglmdi ama sarz daynmiyordu. Gecen sene g3 alacaktm alamadim bu kismet oldu keske yine samsung alsaydim degisime yollasam degisdirilermi acaaba bosuna beklmismi olrum yada ?