LG G4 Canlı Anlatım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
LG G4 Canlı Anlatım

LG'nin merakla beklenen amiral gemisi LG G4 tanıtımına sayılı dakikalar kaldı. LG G4'ün özelliklerini sizlere canlı olarak an ve an aktaracağız.

LG G4'ten beklentileriniz neler?

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
SD 808 ile gelmesi biraz kötü oldu.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Almanyada 680 euro dan başlayacak. Türkiye fiyatını siz tahmin edin. Geçmiş olsun.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
arkadaşlar ekran çözünürlüğü nedir acaba ?

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
bunun minisi çıkar yakında o iş yapar bence
bilmiyorum haberleri var mı ama kesin çıkar minisi bunun da bi telefon için 2k çözünürlüğün çok olduğunu düşünüyorum, benim 23 inç monitörüm full hd çözünürlükte 5.5 inçe 2k çözünürlük aşırı fazla
çözünürlük az olunca şarj da çok gidecek benim şu anki telefonum lg optimus g 2100mah pili var 720p çözünürlük 1 günden fazla kullandığım zamanlar oluyor
her firma çözünürlükleri arttırma derdinde fakat bence bu yol yanlış :) hem cebimizde uzun süre kullancaz diye mini nükleer enerji satnrallerinden de taşımak istemeyiz :D

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
810 da ısınma sorunu var. Hem ne fark eder ? Hiçbir programda hissetmeyeceksin. Belki fiyata da olumlu bir etkisi olur.
Olay ne fark eder olayı değil. Diğer amiral gemileri 810 kullanıyorsa sen de kullan. Ama LG kendine güvenmiyorsa onu bilemem. Performans olarak kendini diğerlerinin altında bulmak istiyorsa yapacak bişe yok..

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Olay ne fark eder olayı değil. Diğer amiral gemileri 810 kullanıyorsa sen de kullan. Ama LG kendine güvenmiyorsa onu bilemem. Performans olarak kendini diğerlerinin altında bulmak istiyorsa yapacak bişe yok..

Her şey işlemci demek değil. LG G4 işlemciden oluşmuyor, bir sürü yeni özellik var, yenilikler var. Bunları en stabil şekilde kullanabiliyorsak tebrik etmemiz gerekiyor.

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu kadar basit değil olay. Diğer amiral gemilerinde 810 var da ne oluyor. Isınınca hızı düşürüyor hemen. Yani ortalama kullanımda hiçbir fark olmaz.
Isınmasın fazla pil tüketmesin yeter.
801 çıksa dediğin doğru ama 808de pek fark olmaz.