LG G4 Beat mi yoksa Casper Vİa M1 mi

adamkingbeyler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar az sonra bu iki telefondan birini satın alacam türkcellden sizce hangisini almalıyım gören öneride bulunsun lütfen .. bu iki telefon arasında kaldım ..
casper aynı özellikler samsung veya başka bi markada olsaydı en az 1700 1800 civarı olurdu ancak fiyatı 999 lira bir bakın lütfen

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

simdi bu iki urun arasinda bir tercih yapacak olsam casper via m1 alirdim. Lg g4 beat donanim olarak cok kirpilmis bir model. O nedenle tavsiye etmem. Bide yanlis hatirlamiyirsam g4 beat 8GB dahili hafizs ile geliyordu. O nedenle hic girmeyin o modele. Casper via m1 tercihiniz olsun demeden once,

Eger aceleniz yoksa mart sonu nisan basi gibi general mobile 5 plus modelini satiss sunucak. 900-1100 tl arasi olmasi bekleniyor. Kesinlikle her konudsa bu.dusundugunuz iki modelden de guzel bir cihaz. Tavsiyem gm5plus'i bekleyin. 1 ay icin daha iyi bir cihazi kacirmayin.

Acelem var hemen alicam derseniz. O zaman da Turkcell den cikiyorsun, vatan bikgisayar a gidiyorsun, birtane asus zenfone selfi aliyorsun 999 tl ye on numara bir cihaza sahip oluyorsun.

Bak dost meclisi bu dedigim iki model varken hc g4 beat mis, via m1 mis bunlara girme. Bu iki cihazda giris seviyesi modeller. Ama benim onerdigim iki cihaz gm5plus ve asus zenfone selfi orta segment urunler ayni paraya daha iyisi varken niye bir alt segmenti alasin ki ;)

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Bu iki cihazdan m1

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Gm 5 plus bekle diyorum oda o fiyatlarda olacak
Bu ikisinden de casper derim

iblah60

Asistan
Reaksiyon puanı
482
bence de o iki telefon yerine 1 ay gibi bekle GM 5 Plus al derim özellikler on numara beş yıldız
8 çekirdek qualcom işlemci
3gb ram
13 arka 13 ön megapixel kamera
usb type-c
android 6.0.1
NFC
kendi sitesinden özellikleri biraz daha yakından bakabilirsin...
Android One - General Mobile

Menfur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
lg nin beat modelleri yetersiz kalıyor. m1 daha mantıklı gibi. tabi telefonun sorunları var mı diye bir araştır. kullanıcı yorumları ve incelemeleri varsa bir bak

adamkingbeyler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
hepinize teşekkürler yorumlar için