LG G3 vs HTC One M8 Hangisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atakn42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g3 ve htc one m8 tercihlerim arasında sizce hangisini almalıyım? neden? ne zaman almalıyım yani fiyatının düşmesi için ne kadar beklemem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar şimdiden teşekkürler

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne için kullanacağınızı söylerseniz okurlar daha rahat yardımcı olabilir :)

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tasarım,Malzeme kalitesi,Ses kalitesi,Arayüz(Kişiye göre değişir),Ön kamera kalitesi,Arka kameraların yenilikçi özellikleri için HTC One M8;
Ekran,Lazer odaklama sistemi,Kamera kalitesi,Pil ömrü,AC işlemci (M8'de AB),ve opsiyonel RAM farkı için LG G3..
:thumbup1:

atakn42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saol droidfan yardımcı oldugun için

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

Tabiki de M8.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Lumia 1520 al derim android içinse M8 tabi ki de

atakn42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows phone işletim sistemi hoşuma gitmiyor zaten tercihlerim arasındada yok arkadasım yinede saol:)

atakn42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepiniz saolun arkadaslar. tavsiyeleriniz için:)

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Htc tabiki sorgusuz :) saglamlık ve kalıte onda :) HTC denınce ıcı gecenlerden bıryım :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Başlık konu içeriğine uygun hale getirilmiştir.

Lütfen konu açarken konu içeriği ile ilgili başlıklar seçmeye özen gösterelim.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
2 GB RAM'li cihaza o kadar para mı vereceksiniz? "One M8" diyenleri anlamıyorum. G3 alın.

taner20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim tercihimde 2si arasında kalsam Htc one m8 olurdu kardeşim :)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Hangisinin pil ömrü daha uzunsa onu al.Donanım olarak G3 önde ancak tasarım ve kalite olarak M8 önde.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım tam aynı konuyu ben açmak üzereydim ki senin konununu gördüm bende kararsızım bu konuda m8 arkadaşımda var harika bir telefon gerçekten kamerası olsun hız olsun tasarım olsun harika hatta mükemmel bir telefon diyebiliriz. Akıllı kılıfını da aldığınızda kullanması çok zevkli bir alet g3 çıkmamış olsaydı düşünmezdim bile...

ve g3 geldi gerçekten hoş telefon g2 de yaşadığı başarının devamını g3 te yakalayacağı kesin g3 de beni cezbeden m8'e nazaran donanımı onun dışında bir şeyi yok.

Ben sanırım m8 alıcam sanada bu ikilemde kolay gelsin...

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
m8 al da paran çöpe gitmesin :dirol:
Güncelleme desteği bile olmayan cihaza 2200Tl verilmez
M8 en azından hoparlörleri , malzeme kalitesi , akıcı arayüzü
kamerasının başarılı makro çekimleri , sık güncelleme desteği gibi birçok özelliği ile almaya değer ama g3 için aynısını söylemek güç

barsbs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyun oynama bakımından hangisi daha iyidir kasmayan telefon

darknessfire

Asistan
Reaksiyon puanı
3
oyun oynama bakımından hangisi daha iyidir kasmayan telefon
Oyun konusunda LG G3 bir miktar daha iyidir sebebide htc one M8de snapdragon ab işlemci g3 de ac işlemci var ayrıca 32 gb alırsanız lg g3 ü 3 gb ram ile ram avantajıda var şimdi bazı arkadaşlar 2 k ekranda oyunlar kasar dicek ama hiç ilgisi yok çünkü LG G3 oyunların hepsini 1080p de çalıştırıyor ve istediğin siteyi inceleyebilirsin bütün oyunları yağ gibi oynuyor.Tabi yazımdan M8 kötü gibi anlaşılmasın ama G3 oyun konusunda bir kademe üstte.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

m8 al da paran çöpe gitmesin :dirol:
Güncelleme desteği bile olmayan cihaza 2200Tl verilmez
M8 en azından hoparlörleri , malzeme kalitesi , akıcı arayüzü
kamerasının başarılı makro çekimleri , sık güncelleme desteği gibi birçok özelliği ile almaya değer ama g3 için aynısını söylemek güç
Söylediklerinizin bazılarına katılmıyorum.Güncelleme desteği olmuyan demişsiniz ama bilmiyorsunuzki LG G3 çıktığından beri 3-4 tane düzeltme güncellemesi aldı.LG G2 de 5e yakın güncelleme aldı.bu desteksizmi oluyor allah aşkına.Malzeme kalitesi konusunda M8 iyidir ona katılıyorum.Kamera konusunda ise bütün inceleme sitelerine bakabilirsin LG G3 ün kamerası M8 in kamerasından iyi hiçbiryer bunun tersini söylemiyor.Makro çekimlerde LG G3 de çok başarılı 9 ayrı noktaya aynı anda odaklayabilidiği için hiç çekim yaptınızmı bilmiyorum ama bende LG G2 telefon var ve onun makro çekimleride muazzam. Hoporlorle gelince M8 in hopörlörleri çok iyidir fakat g3 ün hopörlörlerini hafife almayın 1.5 watt a kadar çıkan ses kartı var ve siteleri inceleyebilirsin.Ses çıkış günü G3 ün M8 den yüksek.Tabi M8in stereo hoporlorleri önde oldugundan daha iyi deneyim yaşatıyor fakat eleştirirken bir tarafı iyi bir tarafı çok vasat olarak göstermeyin.Bu siteden iki telefonun kamera ve diğer özelliklerin karşılaştırmasına bakabilirsiniz.
http://www.gsmarena.com/lg_g3_vs_htc_one_m8-review-1094p8.php

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
m8 in yazılımı güzel çok akıcı ve kasası kaliteli g3 ün tasarımı arayüzü ve kamerası daha iyi performans ve pil olarak aynı sayılırlar ama ben tasarıma dayanamayıp g3 alırım heralde :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
m8 in yazılımı güzel çok akıcı ve kasası kaliteli g3 ün tasarımı arayüzü ve kamerası daha iyi performans ve pil olarak aynı sayılırlar ama ben tasarıma dayanamayıp g3 alırım heralde :)

Pil konusunda aynı değiller birinde 2K ekran var unutmamak gerek :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Pil konusunda aynı değiller birinde 2K ekran var unutmamak gerek :)
Evet ama gsmarenanın testlerinde neredeyse aynılar bunuda unutma :)
lg-g3-battery.jpg

htc-one-m8-battery.jpg

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Hangisi karar veremedim. Ama ne zaman alıyım demişsin eğer sonbahar sonlarını beklersen o zamana ucuzlar çünkü yeni amiral gemiler çıkacak :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Neredeyse aynı mı ? :lol:
Hem pil hem de performans konusunda kat kat önde m8
Ayrıca arayüzüde daha stabil
G3 balon ürün oldu , kendi kendine de kapanıyor :(

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
G3 ün bazı serilerinde var o sorun bizim işyerinden arkadaşa 16lık aldk ne kapanma ne kasma canavar gibi kullanıyor pilide 1 günü rahat çıkarıyor gün boyunca clash of clans oynuyo ve mesajlaşıyo :) m8 in yazılımı daha iyi akıcı diye belirttim zaten ama g3 ü 1 günlük deneyimimde arayüz gayet akıcıydı pil ise gsmarenanın testler başa baş ama video ve webde biraz geride kalıyor :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...