Önemli değil dostum :thumbup1:saol droidfan yardımcı oldugun için
Oyun konusunda LG G3 bir miktar daha iyidir sebebide htc one M8de snapdragon ab işlemci g3 de ac işlemci var ayrıca 32 gb alırsanız lg g3 ü 3 gb ram ile ram avantajıda var şimdi bazı arkadaşlar 2 k ekranda oyunlar kasar dicek ama hiç ilgisi yok çünkü LG G3 oyunların hepsini 1080p de çalıştırıyor ve istediğin siteyi inceleyebilirsin bütün oyunları yağ gibi oynuyor.Tabi yazımdan M8 kötü gibi anlaşılmasın ama G3 oyun konusunda bir kademe üstte.oyun oynama bakımından hangisi daha iyidir kasmayan telefon
Söylediklerinizin bazılarına katılmıyorum.Güncelleme desteği olmuyan demişsiniz ama bilmiyorsunuzki LG G3 çıktığından beri 3-4 tane düzeltme güncellemesi aldı.LG G2 de 5e yakın güncelleme aldı.bu desteksizmi oluyor allah aşkına.Malzeme kalitesi konusunda M8 iyidir ona katılıyorum.Kamera konusunda ise bütün inceleme sitelerine bakabilirsin LG G3 ün kamerası M8 in kamerasından iyi hiçbiryer bunun tersini söylemiyor.Makro çekimlerde LG G3 de çok başarılı 9 ayrı noktaya aynı anda odaklayabilidiği için hiç çekim yaptınızmı bilmiyorum ama bende LG G2 telefon var ve onun makro çekimleride muazzam. Hoporlorle gelince M8 in hopörlörleri çok iyidir fakat g3 ün hopörlörlerini hafife almayın 1.5 watt a kadar çıkan ses kartı var ve siteleri inceleyebilirsin.Ses çıkış günü G3 ün M8 den yüksek.Tabi M8in stereo hoporlorleri önde oldugundan daha iyi deneyim yaşatıyor fakat eleştirirken bir tarafı iyi bir tarafı çok vasat olarak göstermeyin.Bu siteden iki telefonun kamera ve diğer özelliklerin karşılaştırmasına bakabilirsiniz.m8 al da paran çöpe gitmesin :dirol:
Güncelleme desteği bile olmayan cihaza 2200Tl verilmez
M8 en azından hoparlörleri , malzeme kalitesi , akıcı arayüzü
kamerasının başarılı makro çekimleri , sık güncelleme desteği gibi birçok özelliği ile almaya değer ama g3 için aynısını söylemek güç
m8 in yazılımı güzel çok akıcı ve kasası kaliteli g3 ün tasarımı arayüzü ve kamerası daha iyi performans ve pil olarak aynı sayılırlar ama ben tasarıma dayanamayıp g3 alırım heralde![]()
Evet ama gsmarenanın testlerinde neredeyse aynılar bunuda unutmaPil konusunda aynı değiller birinde 2K ekran var unutmamak gerek![]()