LG G3 telefonum brick oldu

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
çok acil yardıma ihtiyacım var

gece telefonumu kapatmak için bataryayı çıkarttım sabah uyandığımda açmak istedim logo da kaldı öyle tahmini brick oldu

bende 4 defadır denememe rağmen flash tool ile lg-phone-firmware . com dan geçeli kdz dosyasını indirip fw attım ama telefon hep lg logosunda kaldı

telefonu tamire gönderme şansım yok bu işlerden anlarım ama eksik birşey var yardımcı olun lütfen telefonumu onarmam gerekiyor

telefonum lg garantili d855tr ithaalat değil

- - - Mesaj Güncellendi - - -

not telefon açılınca logo gelmesiyle çalan melodi 2 sn çaldıktan sonra devam etmiyor yarıda kesiliyor

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
telefonunu niye bataryayı çıkararak kapattınki ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonumun güç tuşu tam olarak işlevsel çalışmıyor sadece telefon kapalıyken işlevi var oda olmasa hiç açılmayacak

darbe sonucu bu halde

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
telefonumun güç tuşu tam olarak işlevsel çalışmıyor sadece telefon kapalıyken işlevi var oda olmasa hiç açılmayacak

darbe sonucu bu halde
Hard reset at arkadaki güç tuşu ve ses kısma tuşuna bas logo gelince hemen çekip tekrar bas ordan gerisinde evet de güç tuşuyla öyle işte.

cengizb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar Arkadaşlar.
Sorununuzu halledebilirim.
Skype için:cengiz.badur
mail adresim:cengizbdr86@gmail.com

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
batarya çıkartınca telefon niye tuğla olsun? recovary moda al sıfırla... bitti... tabi senin tuşu değiştirtmende fayda var...

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
çok acil yardıma ihtiyacım var

gece telefonumu kapatmak için bataryayı çıkarttım sabah uyandığımda açmak istedim logo da kaldı öyle tahmini brick oldu

bende 4 defadır denememe rağmen flash tool ile lg-phone-firmware . com dan geçeli kdz dosyasını indirip fw attım ama telefon hep lg logosunda kaldı

telefonu tamire gönderme şansım yok bu işlerden anlarım ama eksik birşey var yardımcı olun lütfen telefonumu onarmam gerekiyor

telefonum lg garantili d855tr ithaalat değil

- - - Mesaj Güncellendi - - -

not telefon açılınca logo gelmesiyle çalan melodi 2 sn çaldıktan sonra devam etmiyor yarıda kesiliyor
Kardeşim firmware attıktan sonra recoveryden reset atman gerekiyo yoksa açılmaz zaten :)

oguzhan ozen

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Recorvy modda reset atarsan sorun çözülecektir. :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Dediğin doğru da isimler farklı, sonra recovery'ye girmiyor diye telaşlanmasın. Hard reset menü'den hard reset atmak senin dediğinle aynı işlem oluyor ama bunu herkes bilmeyebilir.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar cevabı zaten vermiştim konu baya eski zaten :)

Ama mutlu oldum aylar önce bu kişiye hiç bir cevap verilmedi iyiki genel af gelmiş baksana çok eski bir soruna bile cevap veriliyor :)