Lg g3 tamamen(!) sifirlama

Kdrtrnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ayrıntılı bir şekilde cevap verebilirseniz çok minnettar kalırım.
LG G3 4.4.2 Kitkat kullanıyorum. Telefonum rootlu, yakın zamanda garantiye göndereceğim.
Unroot işlemini bir şekilde yaparım fakat sayaçı nasıl sıfırlarım tamamen ilk aldığım gün ki gibi. Garantiye gittiğinde rootsuz göndereceğim fakat daha önceden root atıldığını gösteren rom sayaçı nasıl sıfırlanır.
(Bu şekilde konu bulamadım tam anlamı ile. Var ise link verirseniz konuyu kapatabilirim, gözümden kaçtıysa affola.)
Teşekkürler, iyi forumlar..

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
G3'te sayaç yok. En azından ben öyle biliyorum.

SERDAR_KARDAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TWRP var youtube da nasil yüklendiği anlatılıyor, istersen link te atabilirim

therkut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Pc suite ile sistem güncelleme hatalarını gider gibi bir seçenek olması lazım üstteki menülerden birinde. Eğer onu seçip güncel yazılım kurarsan twrp boot rom alayını tekrar temizce kuruyor. Başka birşey yapmana gerek kalmıyor diye biliyorum önceden yapmıştım ama değişen birşey var mı bilmiyorum. Araştır yine de sen

Kdrtrnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TWRP yoksa sıkıntı yok. Unroot yaptıktan sonra garantiye almak için root ile çalışan uygulama yükle. Çalışmadığına emin ol.

TWRP yok dedim profesör de tamamen yeni duyduğum için dedim yüksek olasılıkla yoktur. Sadece root yaptım o kadar. Tamamdır çok teşekkür ederim profesör

- - - Mesaj Güncellendi - - -

/watch?v=2we1YDc5JGU buyur

Teşekkürler dostum

Kdrtrnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TWRP yoksa sıkıntı yok. Unroot yaptıktan sonra garantiye almak için root ile çalışan uygulama yükle. Çalışmadığına emin ol.

TWRP olsaydı nasıl bir yol izlemem gerekiyordu profesör, ileri de onları da kurcalayacağım gibime geliyorda