LG G3 Mü Zenfone 2 Mi ?

Hangisi

• LG G3 32GB

Kullanılan: 0 0.0%
  • Zenfone 2 32 GB

Kullanılan: 1 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nevzatsenturkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G3 alıcaktım ama Zenfone 2 çıkınca aklım karıştı.
Telefonu oyun oynamak için alıcam. Telefonu zorlamayı seviyorum. Fotoğraf fazla önemli değil benim için fotoğraf çekmeyi pek sevmem ama güzel bir kamera olmasını isterim. Arkadaşlarla foto çekilirken çıkarıp benim telefonumda iyi çekiyor demek için. İnternete girmek zaten olmazsa olmaz. Fazla face falan takılmam ama sorun olmasın yeter. Eski telefonum S3 Mini kasmaya başladı telefonu kırmak üzereyim telefon kasmasın ben internetime girip araştırma yapim ekranı büyük olsun oyun oyniyim yeter.

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zenfone 2 yi bir aydır kullanıyorum gerçekten harika bir telefon. Özellikle multitasking olayı gerçekten çok güzel bırak g3 ü g4 ü ve bir çok amiral gemisini geride bırakıyor. Kamera da gayet tatmin edici. Tavsiyem piyasadaki en iyi F/P telefonu olan zenfone 2 yi kaçırmaman yönünde.

alprnx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zenfone 2 ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar g3 de kullandım şu anda zenfone 2 kullanıyorum. Ön kamera olarak zenfone 2 daha başarılı ama arka kamerada g3 daha iyi geldi bana. Kasma olaylarına gelirsek g3 de takılmalar genellikle yaşanıyor helede ısındıgında, zenfone 2 de kasma takılma gibi bi sorunun kesinlikle olmaz.

harunlionel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence LG G3. Tasarım olarak ekran olarak vs çok daha önde. Evet zenfone kötü telefon değil ama çok biçimsiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...