Lg G3 mü Oneplus one mı ?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Oneplus one tabiki üstelik fiyatı 250$ a kadar düşmüş.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Aradığın özelliklere göre değişir. One plus one cihazı biraz bana nexus telefonlarını hatırlatıyor.

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Aradığın özelliklere göre değişir. One plus one cihazı biraz bana nexus telefonlarını hatırlatıyor.

Babama alacağım. Kendisi skypetır fotoğraf video gazete haberler falan kullanacak büyük ekran 1000 tl yi geçmeyecek yurt dışından alacağım. LG g3 te kronik çatlak yüzünden tereddütteyim.

HELYPAX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim tercihim OnePlus fakat karar sizin hocam.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Yurt dışından alıp TR'de kullanacaksan G3.

One Plus One'da arıza olunca ne yapacaksın? En azından LG'nin ucuz bir servisini bulursun.

Performans olarak baban bişey anlamaz zaten. G3 tasarımı ile daha iyi.

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yurt dışından alıp TR'de kullanacaksan G3.

One Plus One'da arıza olunca ne yapacaksın? En azından LG'nin ucuz bir servisini bulursun.

Performans olarak baban bişey anlamaz zaten. G3 tasarımı ile daha iyi.

Ürün türkiyede satılmıyor mu oneplus one? bir arıza olsa hiç bir yerde yaptıramaz mıyız?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ürün türkiyede satılmıyor mu oneplus one? bir arıza olsa hiç bir yerde yaptıramaz mıyız?

Arkadaşın demek istediği Oneplus'ın Türkiyede servisi yok (bende böyle biliyorum) anca telefonculara falan verip yaptırabilirsiniz, telefoncularında ne kadar güvenli olduğunu hepimiz biliyoruz galiba? :D

LG'nin Türkiyede bir sürü servisi var, ücret karşılığında da tamir ettirebilirsiniz. Hiç yoktan içiniz rahat olmuş olur.

Telefonlara dönücek olursak, babanızın saf android cart curt bunlarla işi olmaz. Normal kullanıcılar için LG Sony Htc gibi telefonlar alın. Oneplus, nexus falan onlar bizim gibi telefon kurtları için :)

G3'ün kamerası falan daha iyi diye biliyorum ben yanlışım yoksa. Optik lazer sabitleme falan filan bir sürü özelliği var.

Ben olsam g3 alırdım hem ekranıda çok iyi.