Lg g3 mcafe security

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Seyh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Seyh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, mcafe secerutiy ile ilgili bir dosyayi nasil taratabiliriz ? Bu arada en iyi film indirme programi nedir virussuz ? Mc secerutiy guvenilir mi ?

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Film indirme programı diye birşey yoktur video oynarken üstüne basılı tutup indirebilirsin mc security gibi programları kurmamalısın androidin kendi içinde anti virüs programı var.

Jasgues

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Film indirme programı diye birşey yoktur video oynarken üstüne basılı tutup indirebilirsin mc security gibi programları kurmamalısın androidin kendi içinde anti virüs programı var.
Konuyu hortlatayım dedim :D Hocam belli ki g3 kullanmadın ya da en azından hiç eline almadın. Mcafe, g3 içinde yüklü geliyor.

G3'ü 5 aydır kullanıyorum, virüs sorunu yaşamadım. Mcafe'yi de hiç açıp kullanmadım ama bilindik anti virüs programlarından biri olduğu için güvenilir olduğunu en azından umut ediyorum.

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Konuyu hortlatayım dedim :D Hocam belli ki g3 kullanmadın ya da en azından hiç eline almadın. Mcafe, g3 içinde yüklü geliyor.

G3'ü 5 aydır kullanıyorum, virüs sorunu yaşamadım. Mcafe'yi de hiç açıp kullanmadım ama bilindik anti virüs programlarından biri olduğu için güvenilir olduğunu en azından umut ediyorum.
Elime aldım dikkat etmedim zaten diğer android telefonlara yüklenebilir çeşitli romlarla neyse androide virüs girmez androidin kendi gücenlik duvarı var sen istediğin yazılımı yükle o yine güvenlik duvarını kullanır ;)