Lg g3 kamera konum sorunum

tbatak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonu alalı daha 4 gün oldu ve ön kameramın o beyaz yuvarlak ıcındekı merceği tam ortalı değil(hafif saga dogru kaymış) buda biraz beni düşündürüyor telefonu vatan dan almıştım sizce değişim talep etmelimiyim.bi sorun var mıdır yoksa genelde lg g3 ler böylemi .Bildiğim kadarıyla 1 hafta içinde değiştirme hakkım var.:sneaky2:
5b23b245c56dbe43fe401ca3b90bd00a.jpg

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bence abartilacak birsey yok gibi ama yinede sen bilirsin.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Değiştirme hakkın varsa değişim iste tabiki. Bendeki g3 te böyle bir sorun yok.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Bu yüzden değiştirme ihtimallerini çok düşük görüyorum. Çünkü sonuçta bu kayma fotoğrafların kötü çıkmasına ya da çıkmamasına sebep verecek birşey değil. Çok dikkatle bakıldığında farkedilecek estetik bir ayrıntı.

Ben senin yerinde olsam bunu dert etmezdim.

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
fotoğraflarda şuan sıkıntı yaratmıyor olabilir ama ilerde başına dert olmayacağı ne malum ? hazır değişim hakkında varken bence değişim iste. o kadar para veriyosun sonuçta

kayasemih34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hic dert etme sorun cikmaz, simdi değişim için uğraştığına değmez. Bende g3 kullanıyorum hafif sagda mercek ama netlik fln bir sorunu yok. 5 aydır kullanıyorum.

tbatak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
açıkçası bişey olmaz diyemiyorum sonunda içinde binlerce alet edevat var 2-3 hafta sonra temas etse kısa devre yapsa sorun çıksa adamlar servise gönderelim dicekler telefona zarar vericekler yanlış mı düşünüyorum

tbatak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yorumlar için teşekkürler beyler fikri olan varsa yazmaya devam etsin üniversite yüzünden şehir dışındayım onun geçen cumartesi akşamı aldım cuma telefon yüzünden şehre geri dönüş yapıcam mecburen olaylar zincirini yazarım işin peşini bırakmıcam hakem heyetine kadar gidicem. inşallah zorluk çıkarmazlar

kayasemih34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İstanbul da isen mecidiyeköyde lg servisi var sonuç alamazsan orada şansını dene istersen

tbatak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adanada yaşıyorum istanbula gitmemem malesef teşekkür ederim yinede