Lg g3 isinma

alexdias

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu cumartesi teknosadan Lg g3 16gb bellek d855tr telefon aldım ilk defa akıllı telefon kullanıyorum fazla bi bilgim yok o yüzden sıcaklık değerleri hakkında bi bilgilendirme yapabilir misiniz telefon bana çok ısınıyor gibi geliyor aldığım gün android 5.0 ı indirdim bu gün 1-2 saat öncede hard reset yaptım hard reset yaparsam daha iyi olacağını söylediler telefon facebook-google chrome-play store gibi yerlerde bile gezerken batarya sıcaklığı 32-33 oluyor hatta daha fazla oluyo 34-35 2-3gün önce facebooktayken işlemci sıcaklığı 70e kadar çıktı hard resetten sonra batarya sıcaklığı aynı fakat işlemci sıcaklığında sanırım biraz azalma oldu 60ın altında dolanıyor 50-55 gibi oluyor ancak batarya sıcaklığı aynı normal sıcaklık bunlar mı şimdi bi kaç oyun indirip denemeyi düşünüyorum indirip dememi ve sıcaklık görüntüsü alıp atmamı istediğiniz oyun program vs varsa yapabilirim yarın garantiye vermeyi düşünüyorum eğer garantiye verirsem neler demeliyim garantiden sorun yok şeklinde dönme ihtimali var mı şimdiden teşekkürler.