LG G3 İcler acısı performans

Furkangs381

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta cumartesi Turkcell'den 32 gb Beyaz lg g3 aldım. Kendi arayüzü fena kasıyor. O yüzden launcher kullanıyorum. Ve üstüne üstlük gta san andreas, modern combat 4 ü açmadı. Asphalt 8, Nova 3 Dead trigger 2, Nfs most wanted, Modern combat 3 v, Modern combat 5, gibi oyunlarda da acayip fps düşüklüğü var. Ne yapacağım bilemiyorum. Lütfen bir şey yazın. kfayı yemek üzereyim. lg yi aradım bir çıktı sesi boğuk boğuk geliyor. yüzüne kapattım. Hard reset atsam da değişen bir şey olmadı.

Telefon şöyle;

Rootsuz.
Android 5'e güncelledim.
Google play'den de güncel.
Güç tasarrufu kapalı.

le_vlo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Reset atmana rağmen sorunlar devam ediyorsa en mantıklı olan servise göndermen.

le_vlo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tahminimce donanımsal sıkıntıları olabilir. Çünkü yeni cihaz böyle sorunlarının olmaması gerekir. Arayüzünde kasma yapmamsı gerekir. Fps düşüklüğü 2k ekrandan kaynaklı olabilir. Peki ses boğukluğu sürekli mi oluyor?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Bende de G3 var ve saydığın hiçbir sıkıntı yok bende.
Bence siz bir servise yollayın cihazı.

Furkangs381

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tahminimce donanımsal sıkıntıları olabilir. Çünkü yeni cihaz böyle sorunlarının olmaması gerekir. Arayüzünde kasma yapmamsı gerekir. Fps düşüklüğü 2k ekrandan kaynaklı olabilir. Peki ses boğukluğu sürekli mi oluyor?

Hayır yok seste sorun yok. Sadece yardım için arayayım dedim. Konuşan kişinin sesi boğuktu. normalde öyle bir sorunum yok.

le_vlo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hmm anladım. Lg G3 ana konusunu incelemenizi öneririm.

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bahsettiğiniz sıkıntılar donanımsal %98 garantiye yollamanızı tavsiye ederim

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta cumartesi Turkcell'den 32 gb Beyaz lg g3 aldım. Kendi arayüzü fena kasıyor. O yüzden launcher kullanıyorum. Ve üstüne üstlük gta san andreas, modern combat 4 ü açmadı. Asphalt 8, Nova 3 Dead trigger 2, Nfs most wanted, Modern combat 3 v, Modern combat 5, gibi oyunlarda da acayip fps düşüklüğü var. Ne yapacağım bilemiyorum. Lütfen bir şey yazın. kfayı yemek üzereyim. lg yi aradım bir çıktı sesi boğuk boğuk geliyor. yüzüne kapattım. Hard reset atsam da değişen bir şey olmadı.

Telefon şöyle;

Rootsuz.
Android 5'e güncelledim.
Güç tasarrufu kapalı.
Öncelikle ergenus kardesim telefonu laptop gibi kullanmamalısın :p

stompdowncan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Telefon şöyle;

Rootsuz.
Android 5'e güncelledim.
Güç tasarrufu kapalı.
Hiç bir telefon oyunlar için üretilmiyor. Öncelikli işleri hayatımızı kolaylaştırmak.Uygulamları sorunsuz açabilmek. Oyun oyayacaksan sürekli Shield Tablet al.