LG G3 için Marshmallow Güncellemesi Çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Bunu şimdi yüklemek istersem nasıl yükleyeceğim ?

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bugün marshmallow Polonya Romunu telefonuma kurdum. öncelikle lg G+ te kullndığı yeni arayüzü bu güncelleme ile G3 için de getirmiş. onun dışında arayüz çok akıcı olmuş. telefon bütün dokunuşlarınıza hızlı tepki veriyor, herhangi bir lag yok. ayrıca kamera arayüzünde oluşan lag lar da giderilmiş ve çok hızlı odak ve çekim sağlanmış. ben romu çok başarılı buldum, özellikle pil kullanımı konusunda epey yol kat etmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 15154Ekli dosyayı görüntüle 15152
Ekli dosyayı görüntüle 15153
Ekli dosyayı görüntüle 15154
Ekli dosyayı görüntüle 15154
romu indirip kurmak isteyen arkadaşlar buradan indirip LG Flash Tool 2014 ile flashlayabilirler. Ancak uyarayım KDZ uzantılı romu flashladığınızda telefonunuzda root var ise kalkacaktır ve yeni bir root yapma yöntemi çıkana kadar da rootsuz kullanacaksınız. çünkü yeni rom ile bootloader da güncellenip kilitlenecek.

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
rica ederim kısa ama öz özetlemeye çalıştım. eğer talep olursa derinlemesine bir inceleme yazısı hazırlayabilirim

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bir şey farkettim. marşmallow ile gelen yeniliklerden biri sd kartın dahili bellek olarak kullanılabilmesi idi. ancak LG yeni marshmallow romunda bu özelliği aktif etmemiş, bu yüzden kullanamıyorsunuz. muhtemelen sd kartların telefon hafızasına göre çok yavaş kalması yüzünden, akıcı çalışan sistemi darboğaza sokabileceği için bu kararı almış olabilirler.

S

SDN Okurucihan

SDN Okuru
Bize nezaman gelecek benimkide D855

A

alaadtin akgun

SDN Okuru
Isinma problemi giderilmis mi
Dolayisiyla pil tuketimi ne durumda

A

alaattin3547

SDN Okuru
Detayli anlatir misin rica ersem pil durumu veisinma hakinda

D

dogn

SDN Okuru
Şu anda kullanıyorum. İnanın yüklesenizde olur yüklemesenizde. Hiç bir fark yok. Launcher ve widgetlar değişmiş aman aman bir şey yok. Yükleyince göreceksiniz.

sofu44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Malesef nisanın ortası oldu Türkiyede hala yok