LG G3 D852 lütfen yardım

rojinam

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Slm arkadaşlar benim telefonum lg g3 d852 tam bilmym ya brick olmuş yada hardbrick olmuş pc ye bağlarken bağlandı işareti çıkıyor çözümü arkadaşlar linux yüklü bir pc de olabilir bende kendi pc me linux yükledim şimdi ise telefonu taktığımda pc tepki veriyor ama usb ayarlarını tam nerde yayabilirm linux için tşkler bu arada bu siteye bakarak yapmaya çalışıyorum lütfen yardımcı olun tşkler

rojinam

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yok mu yardım edecek kimse yaa

q1w2e3r4t5musa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardes herhangibi tamir yapan bir yere gotur yaparlar yok ben urascam diyorsan anlatmaya calisirim tecruben va4 benim telde bi kere olmustu

rojinam

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kardeşim vallah anlatmanı çok isterim burdaki telefoncular yapamadı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kardeşim vallah anlatmanı çok isterim burdaki telefoncular yapamadı

q1w2e3r4t5musa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardes telefonu acdiginda lg yazisi cikiyormu cikiyorsa yapilbilir ama cikmiyorsa garanti

rojinam

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yok abicim hiç bir görüntü çıkmıyor download moda bile girmiyor yurt dışından gelme bu telefon

q1w2e3r4t5musa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onun icinde bir video izledim bulabilirsem atarim ama zarar durumunda sorumluluk kabul etmem bunlar riskli seyler

https://www.androidpit.com.tr/forum/641515/brick-hard-brick-coezuemler

Seninki hard brick olmus ama hic girme bence bu islere bu video yu herhangi bi tamir yapan yere goster

http://www.androiddunya.com/lg-flashtool-ile-lg-g2-d802-telefona-rom-nasil-yuklenir/

Buda devami lg g2 ye gore anlatmis ama heralde sanada olur bir kez daha diyiyorum ben HICBIR SEKILDE SORUMLULUK KABUL ETMEM

rojinam

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sağol kardeşim vallah bunu denedim ama direk 300 k ohm buldum açamadım sonucu elde etmemem ya ayrı ayrı 100k ohm nin olmaması yada tam anlayamamamdan

q1w2e3r4t5musa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben daha ayrintili bir sey bulursam atarim bulamazsam da yazarim ama bizim bi il disi sorunumuz var 3,4 gunu bulabilir yazmam