LG G3 Çekim sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan incsoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

incsoft

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
LG G3 32 GB aldıktan sonra feci çekilde çekim sorunları yaşar oldum.Daha önceden çok eski telefon modelleriyle aynı noktada aynı hattımla daha iyi çekimler yaşıyorumdum ancak şimdi doğru düzgün hattımı kullanamıyorum.Her türlü ayarları denedim ancak olmadı.Buna bir çözüm varmıdır arkadaşlar?

memo8807

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açıkçası benim çözümüm aveadan vodafone geçmek oldu, avea da hiç kullanamayacak düzeydeydi vodefonla rahat ettim ama genel olarak çekim gücü çok kötü, gerçek manada bir çözüm bulamadım.

incsoft

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bende turkcell kullanıyorum ancak bu değişim çözüm değil bence. Cihaza bir güncelleme filan çıkmazmı? Ya da iade etme hakkımız yokmu?

memo8807

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdiye kadar çıkan güncellemelerle pek bi değişim olmadı, yeni aldıysan iade hakkın olabilir diye düşünüyorum ancak, iyi bilen birine danışmanda fayda var fazla vakit kaybetmeden.

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de aynı sorunu dile getirdim. İki cihaz değiştirdim ve iki tane de operatör değiştirdim bu arada 3 mikro sim değiştirdim ama yine aynı hep aynı. Bu galiba kronik bi sorun. Vodafone kullanıyorum bazen tam bi çile oluyor. Bi çözüm bulamadım ve bulan varsa paylaşırsa da sevinirim.