Lg g3 cat 6 prime ?

ferjat22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben telefon alacağım ancak bu telefon cıkacakmı cıkmıcakmı bılgısı olan varmı gıdıp bosuna g3 almak ıstemem.

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
O telefonu G.Kore'de satiyorlar fakat ulkemize muhtemelen gelmeyecektir

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Güney kore'de satılıyor o telefon arkadaşında dediği gibi ve bencede ülkemize gelmez, gelene kadar yeni modeller çıkartırlar zaten

ferjat22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
O konuda kimsenin seçimine göre telefon alma sen kendi tercihlerine ve kriterlerine göre telefon almalısın mesela IOS işletim sistemi sana uygunmu? Bazı şeyler paralı felan biliyorsun, androidte ise 2 gb'ramin 1 ve ya 1,5 GB'tını android sistemi alıyor ama özgür bir işletim sistemi daha sonra atıyorum mesela stabilite sorunu var ios işletim sistemi android'e göre daha uzun süreli androidte güncelleme kesildikten sonra telefonda sıkıntı çıkmaya başlayabiliyor ama ilk önce hangi işletim sistemli telefonu kullanacağına karar ver bence daha sonra telefon seç.

ferjat22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O konuda kimsenin seçimine göre telefon alma sen kendi tercihlerine ve kriterlerine göre telefon almalısın mesela IOS işletim sistemi sana uygunmu? Bazı şeyler paralı felan biliyorsun, androidte ise 2 gb'ramin 1 ve ya 1,5 GB'tını android sistemi alıyor ama özgür bir işletim sistemi daha sonra atıyorum mesela stabilite sorunu var ios işletim sistemi android'e göre daha uzun süreli androidte güncelleme kesildikten sonra telefonda sıkıntı çıkmaya başlayabiliyor ama ilk önce hangi işletim sistemli telefonu kullanacağına karar ver bence daha sonra telefon seç.
Bilgin için tesekkur ederım Soyle anlatayım uzun yıllar android kullandım 2 seneyı gecıyor android cıhazlarda cok sıkıntı cıkıyor ama benım ıcın onemlı olan perfonmans mesela ıphone 6 bazı vıdeolarını ızledım gercek yalan bılemem ama gercekten boylese cok şık
http://www.youtube.com/watch?v=impZ7krcPzI

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bilgin için tesekkur ederım Soyle anlatayım uzun yıllar android kullandım 2 seneyı gecıyor android cıhazlarda cok sıkıntı cıkıyor ama benım ıcın onemlı olan perfonmans mesela ıphone 6 bazı vıdeolarını ızledım gercek yalan bılemem ama gercekten boylese cok şık
http://www.youtube.com/watch?v=impZ7krcPzI

Öncelikle videonun tarihine bir bakın daha sonra ben bunun şahsen iphone 6 olabileceğine inanmıyorum :)
Daha sonra IOS işletim sistemini bilmiyorsanız biraz araştırın ona göre iphone 6 bekleyin telefonu aldıktan sonra sıkıntı çıkmasın. Performans konusunda da iphone'nun sizin beklentilerinizi karşılıcaktır.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
iPhone 6 sızıntılarına baksanız iyi olur. O telefonla iPhone 6'nın hiçbir alakası yok.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
s5 LTE-A içinde sadece Korede satılacak denildi
Önümüzdeki ay Avrupada satışına başlanılacak ama :dirol:

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
s5 LTE-A içinde sadece Korede satılacak denildi
Önümüzdeki ay Avrupada satışına başlanılacak ama :dirol:
LG'de aynısı olacağına dair kesin bir bilgi var mı? (yok) Gelebilir de gelmeyebilirde benim düşüncem sadece gelmiyeceğinden yöne ki gelmesinde bende G3 almayı düşünüyorum mesela aynı paraya niye daha kötüsü alayım boşuna? Boşu boşuna o kadar para vermiş olcaz

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
LG'de aynısı olacağına dair kesin bir bilgi var mı? (yok) Gelebilir de gelmeyebilirde benim düşüncem sadece gelmiyeceğinden yöne ki gelmesinde bende G3 almayı düşünüyorum mesela aynı paraya niye daha kötüsü alayım boşuna? Boşu boşuna o kadar para vermiş olcaz
g3 cat 6 prime zaten s5 lte-a ya rakip olarak çıkarılan bir cihaz dolayısıyla yüksek ihtimalle o da global pazara çıkacaktır

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
g3 cat 6 prime zaten s5 lte-a ya rakip olarak çıkarılan bir cihaz dolayısıyla yüksek ihtimalle o da global pazara çıkacaktır
Hay bu samsung'un hep ondan oluyo bunlar s5'e koydular bunlarda geri kalmıyo :glare: Şimdi bu telefon bir ay sonra gelse bizim snapdragon 801'li işlemcilere boşa para vermiş olmıcakmıyız? Kötü bir durum bir yerde (Önceden G3 alanlar için)