LG G3 basın görselleri sızdırıldı

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
İyi de zaten siyah çerçeve. :D yani o kalınlık G2'de göründüğü gibi değil. Bütün renklerde ekranın çevresi siyah çerçeve + iç ekranın çerçevesi. O yüzden kalın durmuş. Ancak o boyutlarda en büyük ekrana sahip yine de.

Bak benim anlatmak istediğim şu yuvarlak aldığım kısım. Yani üst tarafı siyah yandaki çerçeve rengi siyah fakat LG Logosunun olduğu yer altın rengi. Sanki sonradan üstüne yapıştırmışlar gibi kaldırsan altında siyahı var gibi duruyor cirkin yani :D onu kamuflaj edebilen bi Siyah renk :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bak benim anlatmak istediğim şu yuvarlak aldığım kısım. Yani üst tarafı siyah yandaki çerçeve rengi siyah fakat LG Logosunun olduğu yer altın rengi. Sanki sonradan üstüne yapıştırmışlar gibi kaldırsan altında siyahı var gibi duruyor cirkin yani :D onu kamuflaj edebilen bi Siyah renk :D

O çekilen fotoğraftan öyle görünmüş. Aksine çok şık ve orjinal. En azından samsung'a benzememiş. :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
O çekilen fotoğraftan öyle görünmüş. Aksine çok şık ve orjinal. En azından samsung'a benzememiş. :D

Ahauhauha :D. Fotola alakası yok yani anlatmak istediğim ekranı siyah altını üstünü ve yandaki çerçeveleri altın yapsınlar okey. Ama üst siyah yanlar siyah altı altın rengi olmamıış bana göre :P

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
zaten görmemiş züppe arap işi gold rengi platin rengi daha iyi.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Alirsam beyazini almayi düsünüyorum. Telefon cizilince beyaz üzerinde pek belli olmuyor.

Gold rengini bende sevmiyorum.