Lg G3 6.0 dağıtımı başladı !

recepix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
LG'nin 2014*yılındaki amiral gemisi modeli olan*G3*için bir süredirAndroid 6.0 Marshmallow*sesleri*yükseliyordu. Nihayet bugün itibarıyla yeni güncelleme için ilk adımlar atıldı. LG,*Polonya'dakikullanıcılar için Marshmallow güncellemesini indirilmeye sundu. Firma, bir süre bekleyecek ve G3 kullanıcılarının yorumları doğrultusunda hareket ederek diğer ülkelerde de Marshmallow güncellemesini sunacak.

Aşağıdaki*tweet*görselinin de*LG Polonya'nın*üst düzey yöneticilerinden*Jaroslaw Bukowski'ye*ait olduğunu belirtelim.

[http://i]

Firma,*LG G4*için hazırladığı Marshmallow güncellemesini de öncelikle Polonya'da sunmuş, daha sonra diğer ülkeleregetirmişti. Eh, sanırız Türkiye'deki G3 kullanıcıları da Marshmallow için geri sayıma geçmiştir artık.

yakında linklerin düşmesi dileğiyle arkadaşlar hadi hayırlı olsun [emoji2] [emoji2]

Not:Teknokulisten alintidir !

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Polonya sürümünü nereden bulurum acaba :D

recepix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Valla bende bakıyorum şu an netten linkler düşer yakında ama şu an bisey yok ortalıkta sende bak bulursan haber ver kardeşim 😄😄😄😄

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Bazıları Troll demiş ama ne kadar doğru bilemiyorum. Hemen çıksada kursam. Umarım güzel bi' sürüm olur. :)

recepix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
İnşallah sorunsuz olur arkadaşlar link bulan olursa paylaşırsa sevinirim sabırsızlanıyorum 😋😋