LG G3 32GB vs HTC E8

pekcan16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir hafta içerisinde telefon almayı düşünüyorum. aklımda lg g3 32gb olan modeli vardı fakat forumda okuduklarımdan sonra fikrim biraz değişti.

-çok fazla müzik dinlerim ,whatsapp kullanırım bu yüzden şarjı en azından akşama kadar gitsin

-foto kalitesi önemli (ön ve arka kamera)

-ben bir teli 3-4 sene kullanırım o yüzden bir kaç sene sonra donma filan yapmasın

-yüksek grafikli oyunlar filan oynamam pek oynarsam bile 10 dk

telefonu internetten alıcam fiyat olarak da 1300-1500 arasında düşünüyorum. biraz araştırdım lg g3 32gb ve htc e8 arasında kaldım.hangisi dersiniz veya sizin önereceğiniz bir telefon var mı ?

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ben e8 oneririm. Daha stabil bir cihaz ve kamerasi da basarili. G2 nin kamera nasil pek.bilmiyorum ama internette eminim karsilastirmalar vardir. Ben olsam e8 alirdim

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
E8 biraz daha isteklerine uygun gibi hem yeni ama şarj bakımından e8 g3 u geçer mi bilemiyorum.. Bu arada başlık g2 icerik g3

pekcan16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar başlık yazarken yanlış yazmışım :( lg g3 32gb olacaktı. içerik doğru başlıkta sıkıntı var. lg g3 ısınıyor ve kasma yapıyor diye sorunlar okudum o yüzden farklı modellere de bakmaya başladım.

genel olarak e8'de hoşuma gitti sizinde o fiyat aralığında önere bileceğiniz başka cihaz var mı?

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar başlık yazarken yanlış yazmışım :( lg g3 32gb olacaktı. içerik doğru başlıkta sıkıntı var. lg g3 ısınıyor ve kasma yapıyor diye sorunlar okudum o yüzden farklı modellere de bakmaya başladım.

genel olarak e8'de hoşuma gitti sizinde o fiyat aralığında önere bileceğiniz başka cihaz var mı?
Kardes g3 tavsiye etmem isinma soruni ve sarj sorunu var benim tavsiyem xperia z2 almalisin butceyi arttiririm derse z3compact almalisin kesinlikle.

pekcan16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardes g3 tavsiye etmem isinma soruni ve sarj sorunu var benim tavsiyem xperia z2 almalisin butceyi arttiririm derse z3compact almalisin kesinlikle.

yarına bir iş görüşmem var eğer kabul alırsam bütçemi biraz daha arttırabilirim. xperia z2 kullanan bir kaç kişiden memnun olmadıklarını duymuştum o yüzden pek araştırmamıştım ona da biraz bakayım. z3 compactın bir tek ekranı biraz küçük geldi ama iş olursa güzel bir alternatif elime alıp incelemem gerekicek.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yarına bir iş görüşmem var eğer kabul alırsam bütçemi biraz daha arttırabilirim. xperia z2 kullanan bir kaç kişiden memnun olmadıklarını duymuştum o yüzden pek araştırmamıştım ona da biraz bakayım. z3 compactın bir tek ekranı biraz küçük geldi ama iş olursa güzel bir alternatif elime alıp incelemem gerekicek.
Xperia z2 de tek sorun kamerada pembelesme teknoloji sans isi zaten :D

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6

O sorun yazilimsal oldugu icin halledildi oyle bi durum yok artik. Z2 nin isinma ve performans kaybi kaynakli performans ve stabilite dusmesi sorunu var. Kime sorduysam hep ayni sikayet. 4k video cekebiliyorsun ama eldiven giymezsrn elini yakiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Z2'yi düşünmüyorum artık. z3 compact ve htc e8 arasında kaldım ama htc'yi alıcam sanırım bir sitede kampanya yapmışlar karta verilen puanları da dahil edince 1150 tl civarına düşüyor telefon.

BERWAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G3 sıkıntılı bir telefon e8 alsanız daha iyi olur.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
O sorun yazilimsal oldugu icin halledildi oyle bi durum yok artik. Z2 nin isinma ve performans kaybi kaynakli performans ve stabilite dusmesi sorunu var. Kime sorduysam hep ayni sikayet. 4k video cekebiliyorsun ama eldiven giymezsrn elini yakiyor
4k videoda isinmiyan cihaz yok zaten oyle eldiven giyilcek cinstende degil benim yakinimda var z2 takir takir calisiyo yarim saat kullanimla 38 dereceye cikiyo buda normal.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
4k videoda isinmiyan cihaz yok zaten oyle eldiven giyilcek cinstende degil benim yakinimda var z2 takir takir calisiyo yarim saat kullanimla 38 dereceye cikiyo buda normal.

teknoloji sans isi ise sony telefon almak agir kumar kapsamina giriyor. teknosa dan iki tane sony telefon al birinde digerinde olmayan bir suru sorun cikiyor.