Lg g3 32 gb telefonum açiliş logosunda kaldi!!!! Yardim lütfennn!!!!

greenstonee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Telefonuma hard reset atarken tüm sistem dosyalarıda silindi, sanırım yanlış bi işlem yaptım. Telefonum yurt dışından geldi sıfır olarak. ayrıca hard reset yaparken "team win recovery" yüklü olduğunu gördüm. Büyük ihtimal telefon sıfır değildi. Hard reset işleminden sonra telefon bir daha açılmadı, hep açılış logosunda takılı kalıyor ve değişiklik olmuyor. Ve Flash Tool ile de yükleme yapamıyorum, her seferinde pc ile bağlantı hatası veriyor.:drool: Hard reset atmamın sebebi ise cihazıma yeni rom atacaktım. çünkü güncelleme dosyasını yüklerken kökleme diye bi hata veriyordu. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

metmet41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım telefon kapalıyken ses kısma ve power tuşuna basılı tut sonra logo gelince hemen elini çek ve ses açma tuşuyla power tusuna bas sonra beyaz bi ekran gelicek bikaç kere power tusuna basınca orası geçicek devamını yaparsın yapamazsan www.fb.com/mlhdmrtrk burdan ulaşabilirsin bana elimden geldiğince yardım ederim (çok uzman değilim ama elimden geldiği kadar)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yildiz-kareyildiz-kare9574kare-yildiz-kare-yildiz kodla oradan degistirebilirsin olmassa yildiz-kare-yildiz-kare 4383 kare-yildiz-kare-yildiz tusla

talipburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardes twrp yuklu ise tekrar hard reset atip rom yuklemeyi dene bence bendede oyle oldu 2 gun ugrastim hard reset atamiyodum meger yanlis tus kombinasyonu yapiyomusum once ses kisma power tusuna basip lg ekrani gelince tekrar ses kisma ve power basiyodum hic bisey olmuyodu sonra ses kisma power tusuna bastim lg logosu gelince ses kisma ve ses acma tusuna bastim telefon hard reset atti ve twrp girdim allahtan tel de rom vardida yukledim kurtuldum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:(rom dosyasını indirdim nasıl kuracam. bir yardım ederseniz sevinirim.