LG G2'in bir özelliği

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selamlar Arkadaslar bugun bişey keşfettim :) keşif demeyelim gerci ama bence görsel olarak değişik icon duvar kağıdı vs vs ihtiyac duymayacağınız bi olay Nasıl? Ayar/Genel/erisilebilirlik/ Ters renk seceğinin kutucuğunu dolduruyoruz bu kadarcık şayet normalinde acık renklerden olusan bi ekrana sahipseniz ters renk yaparak muhtesem bi göruntu olusuor :) ve bütün ekranlar dahil (uygulama,kilit) vs umarım hosuna giden birileri olur Hoşcakalın iyi bayramlar şimdiden (:

CorozeB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet hocam gerçekten güzel keşif,ilk başta ne oluyor dedim ekran patladı :D ama baya hoş duruyor.cihazın kendi özelliği ama kasma olayı felan varmı nedir yani bu işin espirisi anlamadım.

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet hocam gerçekten güzel keşif,ilk başta ne oluyor dedim ekran patladı :D ama baya hoş duruyor.cihazın kendi özelliği ama kasma olayı felan varmı nedir yani bu işin espirisi anlamadım.
Kasma falan yok dostum sadece renkler ters dönuyor ama cidden ikonlar resmen g3 ikonu oldu benim daha renkli canlı resimler varsa (ben coklu duvar kağıdı kullanıorm ) telefon disko topuna dönuyor :D