yerdavader
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
merhaba ben lg g2 almaya karar verdim ama bildiğiniz gibi sd kart takma imkanı yok bende bi otg kablosu alıp usb bellek takıp film fln izlesem olurmu?
Usb bellek taktım çalıştı mouse de çalıştı ama flash bellekten film izlemedim otg algılıyor yani hatta ordan veri bile kopyaladım.Zaten videolar direk galeride görünüyor yani kafanda soru işareti kalmasın izlersin her türlü kullanabilirsin.merhaba ben lg g2 almaya karar verdim ama bildiğiniz gibi sd kart takma imkanı yok bende bi otg kablosu alıp usb bellek takıp film fln izlesem olurmu?
Usb bellek taktım çalıştı mouse de çalıştı ama flash bellekten film izlemedim otg algılıyor yani hatta ordan veri bile kopyaladım.Zaten videolar direk galeride görünüyor yani kafanda soru işareti kalmasın izlersin her türlü kullanabilirsin.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Otg kablosu alman lazım bende zaten vardı ucuz bişi zaten 10 liraya bulursun gittigidiyorda falan şimdiden hayırlı olsun siyahı asil duruyor tavsiye ederim beyazını görmedim iyi ki de beyaz stoğu bitmişti siyahı çok karizma duruyor.teşekkür ederim ozaman iyi secim g2
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bide otg kablosu kutu içinden cıkmıyor demi ayrıyetten almakmı lazım
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Otg kablosu alman lazım bende zaten vardı ucuz bişi zaten 10 liraya bulursun gittigidiyorda falan şimdiden hayırlı olsun siyahı asil duruyor tavsiye ederim beyazını görmedim iyi ki de beyaz stoğu bitmişti siyahı çok karizma duruyor.
tekrar tesekkür ederim renk farketmez . bide ses yaklastırma ozelliği gerçekten işe yarıyormu?
sagol hocam. ilginiz için hepinize tesekkür ederimyarıyor hocam. Kalabalık yerlerde denedim başarılı.