Lg G2 Tarayıcı Sorunu

hkny93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba, benim telefonda uzun süredir bir sorun var. Tarayıcısı sürekli donarak işlem yapıyor. Yani sekmeleri biraz fazla açınca 3 yada 4 tane gibi sayfaları tekrar yüklüyor değiştirdikce, yada bulanıklık aşağı indikce düzeliyor. Güncellemeden sonra oldu bu eskiden 40 tane sayfayı açıp hiç kasmadan interneti kapatıp okuyordum. Şimdi kasıyor, hard reset ve güncelleme hatalarını kurtarı denedim olmadı. Herkeste var mı bu sorun? Sadece bende mi?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

Şu anda stock rom kullanmadığım için böyle bir şeyin olup olmadığı hakkında bir şey söyleyemem ama daha önceden bu tarz sorun olsa ilk rastlayan kişilerden biri olurdum emin olun.

Şu konuya girin ve almanya 20d romunu indirip telefona kurun büyük ihtimal düzelecektir.

hkny93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba,

Şu anda stock rom kullanmadığım için böyle bir şeyin olup olmadığı hakkında bir şey söyleyemem ama daha önceden bu tarz sorun olsa ilk rastlayan kişilerden biri olurdum emin olun.

Şu konuya girin ve almanya 20d romunu indirip telefona kurun büyük ihtimal düzelecektir.

Peki root mu yapcam, yani garanti gider mi? Bide ben Lgbackup kullanmıştım onunla tarayıcıda dahil verileri geri yükleyince bu sorun çıktı.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Peki root mu yapcam, yani garanti gider mi? Bide ben Lgbackup kullanmıştım onunla tarayıcıda dahil verileri geri yükleyince bu sorun çıktı.

Root'a gerek yok bu sıkıntısız bir işlemdir garanti gitmez.

hkny93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Teşekkür ederim sağolasın.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bide eski rom kalıntıları filan silmem gerekiyor mu yada başka yapmam gereken bişey?

Genelde el ile kurulum yaparsak '' verdiğim konuda anlatılanlar yani '' telefon açıldığında ne yazık ki durdu tarzı hatalar alıyorsunuz bunun içinde hard reset atmanız gerekiyor.

Verdiğim konuda hard reset nasıl atılır ile ilgili bilgi vardır.