Lg g2 slim armor kılıf 20 tl ekran filmi hediye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mu86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Önümüzdeki hafta gelmesini bekliyorum kiliflarin isteyen olursa ozelden ulassin bana elime ulasinca gonderim yapacagim antalya/manavgat elden teslim yada istediginiz kargo ile gonderim yaparim
Fiyat 20 tl
1 adet de ekran filmi hediye.

5 adet beyaz
3 adet siyah
2 adet lacivert

5adu8ebu.jpg

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Önümüzdeki hafta gelmesini bekliyorum kiliflarin isteyen olursa ozelden ulassin bana elime ulasinca gonderim yapacagim antalya/manavgat elden teslim yada istediginiz kargo ile gonderim yaparim
Fiyat 20 tl
1 adet de ekran filmi hediye.

5 adet beyaz
3 adet siyah
2 adet lacivert

5adu8ebu.jpg
kargo sendense 20 tl alırım :) jelatin göndermesende olur :)

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Kargo ptt kargo 7 tl ucreti yada sizin isteyeceginiz kargo sirketi de olabilir.mukemmel bir kazanc kalmiyor o yuzden üzgünüm kargoyu ben odeyemem.

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Orjinal degildir kardeşim ancak kalitelidir o gittigidiyor vb sitelerde satilan ürünler gibidir.orjinalinin 120 tl oldugunu biliyorum ama yalan soylemeyeyim net değilim daha once 2 kisiye gonderdim sorun çıkmadı. .

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
a5agese6.jpg
<br />
<br />
Slimarmorlar geldi isteyen varsa irtibata geçsin. .3 renk beyaz siyah ve lacivert. .

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Orjinal degildir kardeşim ancak kalitelidir o gittigidiyor vb sitelerde satilan ürünler gibidir.orjinalinin 120 tl oldugunu biliyorum ama yalan soylemeyeyim net değilim daha once 2 kisiye gonderdim sorun çıkmadı. .
çakma nasıl sağlam olacak .s:huh:

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Gittigidiyor vb sitelerde orjinal deyip ayni urunu 50 ile 80 lira arasi satiyorlar dogru soyleyeni 9 koyden kovarlar china mantigi ile yapılmış birebir ürünüdür alip almamak size kalmistir bu forumdan 2 kisiye sattim 2side telefonumda kayitli ve hicbir sikayet almadim urunler bence de kaliteli yapılmış tabi ki orjinali daha iyidir ama oyle 100-*150 lira kilifa vermek mantikli degil ben 20 tl satiyorum makul değer. Iyi gunler

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gittigidiyor vb sitelerde orjinal deyip ayni urunu 50 ile 80 lira arasi satiyorlar dogru soyleyeni 9 koyden kovarlar china mantigi ile yapılmış birebir ürünüdür alip almamak size kalmistir bu forumdan 2 kisiye sattim 2side telefonumda kayitli ve hicbir sikayet almadim urunler bence de kaliteli yapılmış tabi ki orjinali daha iyidir ama oyle 100-*150 lira kilifa vermek mantikli degil ben 20 tl satiyorum makul değer. Iyi gunler
lacivert varmı

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Telefon numaram 5392382046 whatsapp sms vb ulaşabilirsiniz. .

Reaksiyon puanı
1
Beyler bu adama guvenin ben aldim su fotografta gordugunuz grimsi mavimsi lecivertimsi rengi olan iste her neyse beyazin yaninda olan suan benim avuclarimin arasinda duruyo orjinal spigen sanirim kapta oyle yaziyo ama orjinal olmasa da cok saglam iki defa yere dusurdum bi masadan bide gogus hizasindan hic bisey olmadi bence almalisiniz ki cok ucuza geliyo zaten

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Beyler bu adama guvenin ben aldim su fotografta gordugunuz grimsi mavimsi lecivertimsi rengi olan iste her neyse beyazin yaninda olan suan benim avuclarimin arasinda duruyo orjinal spigen sanirim kapta oyle yaziyo ama orjinal olmasa da cok saglam iki defa yere dusurdum bi masadan bide gogus hizasindan hic bisey olmadi bence almalisiniz ki cok ucuza geliyo zaten

Sagolasin tekrar güle güle kullan. .

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Son 2 tane beyaz slim armor kaldı yetişen alıyor ekran filmi hediye &#128515;

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
1 adet beyaz kaldı :)

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Siyah ve beyaz slim armor isteyen var mı?

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
1 adet siyah 1 adet beyaz halen mevcut