LG G2 Şebeke Sorunu

zexalin148

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefon daha 1 senelik ve 2 defa bu şebekeden dolayı garantiye yolladım samsung bile sınıfta 4 diş H+ çekerken benim ki H 1 diş çekiyordu. En son garantiden geldiğinde ise tuvaletten tut sınıfa kadar çoğu yerde şebeke hiç çekmemeye başladı. Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
k16jzy.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Evet bende 1 ay oldu iki sefer teknik servise yolladık ama G2 32 gb kapalı ortamları sevmiyor
şebeke gidip geliyor sorunu çözebilen olursa sevinirim 4.4.2 sürümü

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeşim operatörün ne ve hangi il de oturuyosun büyük ihtimal ağ seçiminde wcdma/gsm seciminden ama operatöründende olabilir
operatörün ne

zexalin148

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Operatörüm Turkcell ve Esenyurt / İstanbul'da oturuyorum. Şahsen ilk iki garanti öncesi gene çekiyordu fazla olmasada ama şimdi hiç çekmemeye başladı bazı yerlerde resimdeki gibi " X " çıkmaya başladı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
operatör turkcell daha öncede avea idi başka marka telefonların full çektiği yerlerde lg g2 çekmiyor veya 1-2 çizgi çekiyor bu arada kayseride oturuyorum

xrasimx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar bu sorunun çözümü kesinlikle bu rom ile son buluyor, şebeke bariz çok daha stabil çalışıyor, kendim kullanıyorum aylardır, sizlere de tavsiye ediyorum. link olarak burdan indirip kurun ardından hard reset atın cihaz kendine gelsin
http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36
rom bu ; 580 6EE/T-MOBILE(UNITED KINGDOM) V20H LGD802 1.71 GiB 166

zexalin148

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ısınma durumu yada şarj durumu nedir ben şu an cloudy ile full grafik asphalt 8 de 45 civarı ısınmalarda oynuyorum

xrasimx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
romdan bahsediyorsan ısınma falan yok cloudy den daha az ısınıyor o romu da kullandım. ama suan stock rom kadar stabil custom rom yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba bende lg g2 kullanıyorum. 4 gündür şebeke kapalı yerlerde çekmiyor. sadece meydanlık alanlara gittiğimde çekiyor. telefonumu yurt dışından aldığım için servise gönderebilir miyim bilmiyorum. ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.