LG G2 Recovery İnstall

alperenbugra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar geçenlerde telefonumun camı çatladı ve üst kısım dokunmatik algılamıyor. Ve benim şu anda twrpden install kısmına girmem lazım fakat telefonumun o kısmı algılamadıgı için giremiyorum buraya girmenin dolaylı bir yolu vs.. herhangi bir şeyi var mıdır ?

Ayrıca install'a girmek istememin sebebi de security error hatası vermesi girişte. Şimdiden teşekkürler
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] yardımcı olabilirseniz sevinirim...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

+++++

acil yardımcı olacak hiç mi yok ya :cursing::blushing::(

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar geçenlerde telefonumun camı çatladı ve üst kısım dokunmatik algılamıyor. Ve benim şu anda twrpden install kısmına girmem lazım fakat telefonumun o kısmı algılamadıgı için giremiyorum buraya girmenin dolaylı bir yolu vs.. herhangi bir şeyi var mıdır ?

Ayrıca install'a girmek istememin sebebi de security error hatası vermesi girişte. Şimdiden teşekkürler
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] yardımcı olabilirseniz sevinirim...

+++++

acil yardımcı olacak hiç mi yok ya :cursing::blushing::(
Otg ile fare bağla telefona sonra yaparsın istediğini.
Ne yaptın da error verdi bunları soylemezsen nasıl yardımcı olalım?

alperenbugra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefona sadece twrp kurmuştum hiçbir şey yapamadan kapattım yeniden açmaya çalışdıgımda bu oldu (telefona giremiyorum) telefona girmeden twrp ile pc ye telefonu nasıl bağlayacagımı da bilmiyorum

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefona sadece twrp kurmuştum hiçbir şey yapamadan kapattım yeniden açmaya çalışdıgımda bu oldu (telefona giremiyorum) telefona girmeden twrp ile pc ye telefonu nasıl bağlayacagımı da bilmiyorum
Android sürümün kac? Twrpden herhangi bisey flaslasladınmı? Twrpyi hangi programla nasıl kurdun?

alperenbugra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
android sürümüm 5,0 hayır daha yeni kurmuştum internetten indirmiştim kırmızı beyaz logolu recovery yazıyor ya bir şey daha sorucam pcden recovery moddayken dosya atabilir miyim nasıl atabilirim ?

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
android sürümüm 5,0 hayır daha yeni kurmuştum internetten indirmiştim kırmızı beyaz logolu recovery yazıyor ya bir şey daha sorucam pcden recovery moddayken dosya atabilir miyim nasıl atabilirim ?
Twrp son sürümü indirip otg ile flaslarsan pc ye baglanabilirsin yada istedğin dosyayi flasa at sonra otg ile bağlayıp da kurabilirsin.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kırmızı beyaz dedigin de autorec mi kurdun eger oyleyse kk icin olanı kurmussun demektir kerneller çakıştığı için error veriyor dorimanx lp surumunu indirip kur açmayı dene büyük ihtimal açılır ama acilmazsa twrp ye gel kk bootloader flasla açılır.

alperenbugra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
otg yok malesef elimde :(

evet autorec kurmuştum hata etmişim demek :D neyse sağol

alperenbugra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
onu yapıcam artık :) cloudyG2 3.3 e lollipopdan mı daha rahat geçerim kitkatdan mı ?

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
onu yapıcam artık :) cloudyG2 3.3 e lollipopdan mı daha rahat geçerim kitkatdan mı ?
Iki sekilde rahat geçilir. Stok Lp den gececeksen full wipe sonra yükle
Kkdan gececeksen droith patch go lp veya kk bootloader flasla reboot>recovery full wipe ardından romu yükle.

alperenbugra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tam olarak ne yapmam gerektigini açıklayabilir misin kernel falan indirilecek kurulacak şeyler kernel konularında acemiyim kusura bakma :)

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tam olarak ne yapmam gerektigini açıklayabilir misin kernel falan indirilecek kurulacak şeyler kernel konularında acemiyim kusura bakma :)
Twrp son sürümü indir otg aracılığıyla telefona atıp kur sonra reboot recovery seç ondan sonra pcye baglayabilirsin cihazı twrpdeyken bundan sonra eger cihaz açılsın eskisi gibi kullanayım diyosan dorimanx Lp son sürüm indirip kur yok 3.3 yukleyeceksen full wipe yapip direk 3.3 yükle kernelle uğraşmamış olursun.