LG G2 On Screen Phone Güncelleme sorunu.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Merhaba.

G2'im için On Screen Phone'u LGnin sitesinden bugun indirdim. Kurdum açtım karşıma gelen seçenekleri ayarladım Telefonumu gördü ve seçtim ileri dediğimde telefonumun ekranına On Screen Phoneyi pc yazılımını güncelleştirin kullanmanız için tarzında bir uyarı geliyor. Tamam dediğimde o mesaj kayboluyor. Telefondaki on screen phoneyi silip baştan yükledim olmadı. Pcden aynı şekilde denedim yine olmadı. İnternette araştırdım 2 3 tane konu açılmış aynı benim hatamı alıyorlarmış ve hiç biri düzeltememiş. Bu konuda yardımcı olabilicek bilgili birileri varmı acaba?

brobro1312

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kitkat a guncellediysen ayni sorun bende de olmustu telefonu wcdma only den sifirladim duzeldi

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
kitkat a guncellediysen ayni sorun bende de olmustu telefonu wcdma only den sifirladim duzeldi

Sıfırlamaktan kastın ? Hard reset tarzı bişimi ? Teldeki kişisel bilgiler vs gidicekmi ? Ayriyetten wcdma only'e nasıl ulaşabilirim? Bu arada kit kat kullanıyorum evet.

brobro1312

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wcdma only kodu yanlis hatirlamiyosam 3845#*802# burdan wcdma only altinda factory reset i sec ve tum bilgiler gidicem

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
wcdma only kodu yanlis hatirlamiyosam 3845#*802# burdan wcdma only altinda factory reset i sec ve tum bilgiler gidicem

Ama dostum benim sorunum telefonda değilki pcde. Bilgisayar telefonu görüyor bağlanmak istiyor ve telefon bağlandı gözüküyor ama PCden bağlanamadı hatası alıyorum pcde görüntü gözükmüyor. On screen phoneyi pcden güncelleyin diyor. Bunu yaptıktan sonra neden çalışsın ki ? Sorun pcdeki programın güncel olmaması. Ama daha bu gün indirdim LGnin sitesinden. :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Aynı sorun üç gün önce başıma geldi ve en son güncelleştirmeleri yaptırabildim. Güncelleştirme ekranı geldiği zaman telefonun bilgisayarla olan bağlantısını kes ve daha sonra güncelleştir butonuna tıkla.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Aynı sorun üç gün önce başıma geldi ve en son güncelleştirmeleri yaptırabildim. Güncelleştirme ekranı geldiği zaman telefonun bilgisayarla olan bağlantısını kes ve daha sonra güncelleştir butonuna tıkla.

Maalesef :/ USB ile bağlıyorum iler ileri yaptığımda telefonuma Güncelleme için uyarı geliyor ve sadece TAMAM seçeneği var. USB'yi çıkarttığımda Tamam seçeneğinden başka seçenek gelmiyor.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Yanlış mı hatırlıyorum acaba.. Birebir aynı sorunu yaşadım. Farklı farklı şeyler denedim. Aklımda bu şekilde çözdüm diye kalmış :/

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Aa pardon bende yazılımı güncelleştirin uyarısı bilgisayardan gelmişti.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Yanlış mı hatırlıyorum acaba.. Birebir aynı sorunu yaşadım. Farklı farklı şeyler denedim. Aklımda bu şekilde çözdüm diye kalmış :/

Buda bizim şansızlığımız demekki :) Güncelle seçeneği geldiğinde ona tamam dedikten sonra bir seçenek daha geliyor PC ile bağlantı kurulsunmu tarzında evet dediğimde bağlantı kuruluyor. Telefon bağlı gözüküyor hani o yukarıdan indirdiğimiz çubuğu indirdiğimde bağlı gözüküyor ama bilgisayar bağlanmadı olarak gösteriyor ve telefon ekranı pc'de gözükmüyor :/ Her neyse umarım çözümünü bilen birileri vardır :) Yardım için teşekkürler bu arada :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aa pardon bende yazılımı güncelleştirin uyarısı bilgisayardan gelmişti.

hahahaha :) Keşke benimde pcden gelse :) Ama çok saçma değilmi ? Telefondan uyarı geliyor diyorki pcnizdeki yazılımı güncelleştirin diye :) neden pcden gelmiyorki anlamadım gitti :D

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Bende hem LG PC Suite hem de LG On-Screen Phone yazılım güncellemek istiyordu - ki ben ikisini de LGnin resmi sayfasından son sürüm olarak indirmiştim - ve güncelleştir dediğimde hata alıyordum.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bende hem LG PC Suite hem de LG On-Screen Phone yazılım güncellemek istiyordu - ki ben ikisini de LGnin resmi sayfasından son sürüm olarak indirmiştim - ve güncelleştir dediğimde hata alıyordum.

Pc Suite'den güncelleştirme yapmaya çalıştığımda İnternet bağlantısı yok tarzında bir uyarı alıyorum. Telefonu bağlayıp Yükseltme hatalarını geri yükle veya telefonuma yeni bir güncelleme geldiğini kontrol etmek istediğimde Sunucuya Bağlantı başarısız lütfen daha sonra tekrar deneyiniz diye uyarı almaktayım. Suite'de bir sıkıntı var galiba :) Her neyse ben sabahladım nerdeyse tüm sabah telefonumla uğraştım artık gözlerimden uyku akıyor :) size günaydın bana iyi uykular :D