Lg g2 mini 4.4.2 firmware

alifuat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba.Benim lg g2 mini android 4.4.2 kitkat firmware dosyalarına ihtiyacım var da bulan veya gören varsa atabilir mi linkini ? Neden diye sorarsanız telefon kasıyo hata filan veriyo hard reset attım olmadı.2 kere attım.Yükseltme hatalarıda ise yaramadı.Bende kendim kurup denicem 4.4.2 yi .Yada custom rom bulan varsa link atabilir mi g2 mini için lütfen yardımcı olun:huh::(:drool:

alifuat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kendi telefonum için uygun olanı bulamadım hocam yardımcı olursanız :(

alifuat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam bi deneyeyim tesekkürlerr

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Denedim ve oldu çook teşekkür ederim.Şİmdi nasıl yükleyeceğim ve hangisini yükleyeceğim ?

3 tane ülke firmware i var viet nam , philipphines ve thailend hangisini yükleyeyim ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar biraz araştırdım internette 5 adet link var hepside hata veriyor, http://lg-firmware-rom.com/category/lg-g2-mini/ şu linkten her hangi bir roma girin visit here 'ye tıklayın IMEI numaranızı yazın kabul ederse indirme işlemini başlatır.

Denedim ve oldu çook teşekkür ederim.Şİmdi nasıl yükleyeceğim ve hangisini yükleyeceğim ?

3 tane ülke firmware i var viet nam , philipphines ve thailend hangisini yükleyeyim ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Fark etmez istediğiniz romu yükleyebilirsiniz hepsinde Türkçe dil desteği mevcut.

alifuat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fark etmez istediğiniz romu yükleyebilirsiniz hepsinde Türkçe dil desteği mevcut.
Ben indirdim.Sizin g2 4.4.2 kitkat yükleme rehberinizdeki gerekli programları filan indirdim ama ''- Yukarıda indirdiğimiz LG_KDZ_FW-Update_OfflineFix dosyasını klasöre çıkarıyoruz. Automatic Offline Procedure.vbs dosyasını çalıştırıyoruz, tüm açılan pencerelere olumlu cevap veriyoruz. R&D Test Tool açılıyor. '' bölümünü yapmaya çalıştığımda hata alıyorum.Windows hata veriyor.Windows script host hata veriyor.Dosma bulunamadı filan diyor.Ne yapmam gerekiyor ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ben indirdim.Sizin g2 4.4.2 kitkat yükleme rehberinizdeki gerekli programları filan indirdim ama ''- Yukarıda indirdiğimiz LG_KDZ_FW-Update_OfflineFix dosyasını klasöre çıkarıyoruz. Automatic Offline Procedure.vbs dosyasını çalıştırıyoruz, tüm açılan pencerelere olumlu cevap veriyoruz. R&D Test Tool açılıyor. '' bölümünü yapmaya çalıştığımda hata alıyorum.Windows hata veriyor.Windows script host hata veriyor.Dosma bulunamadı filan diyor.Ne yapmam gerekiyor ?
Şu konuda anlatılanların hepsini yapın.

http://forum.shiftdelete.net/lg/362407-[rehber]-lg-g2-4-4-2-kitkat-surum-yukleme.html

Hata almaya devam ederseniz aşağıda ki konuda anlattıklarımı yapın düzelir.

http://forum.shiftdelete.net/lg/375...rom-yuklerken-aldiginiz-hatalarin-cozumu.html