LG G2 Kulaklık Kontrol

felixsus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cıhazım ıcın beats mıxr kulaklık satın aldım.Sesınden ve performansından memnunum fakat kulaklık kablosu uzerındekı kontrol tusları gorevlerını yerıne getırmıyor.
Sadece calan parcayı durdurabılıyorum onun dısında ses acma yada sarkı degıstırme tuslarına bastıgımda cıhazımdan bır tepkı alamıyorum.Bu durumda yazılımsal baska bır muzık calarla bu acıgı kapatabılırmıyım yoksa cıhazım kulaklıgımın kontrol mekanızmasını desteklemıyor mu?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
farklı bir kulaklıktan dene yine olmassa telefonun ayarlarına bak kulaklık ayarları kapalı olabilir...

felixsus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendı orjınal kulaklıklarında boyle bır hata ıle karsılasmıyorum
Benım sonradan aldıgım kulaklıgı aktıf olarak kullanmak ıcın cozum arıyorum
Ayarlardan kulaklık menusune baktım herhangı bır secenek bulunmamakta

Reaksiyon puanı
16,128
bu demek oluyor ki o kulaklık sahte o ses kontrolü sadece orijinal olanlarda oluyor aynı durum earpods içinde geçerli yani earpods alırsan sesi açıp kapar.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Her kulaklık ile bir cihazın özelliklerini kontrol edemessin. Hepsinin tuş işlevleri farklı her kulaklık her cihaza uymaz, sonuç olarak ses alabiliyorsun ve durdurabiliyorsun bu cok önemli zaten telefonun tuşları ortada olduğu için direk ordan sesi açıp kısabilirsin rahatlıkla :D QuadBeat 2 kulaklığı değiştirmene üzüldüm.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Farklı bir kulaklık kullanıyorsanız bu sorun çok normal olabilir. Kendi kulaklığında sorun yoksa farklı kulaklıkta sorun çıkıyorsa bu o kulaklığın cihazla uyuşmadığı anlamına gelir. Kulaklığın ambalajında "G2 ile uyumludur" yazmıyorsa bu bir sorun olmaktan çıkar. Ancak böyle bir ibare yer alıyor ve buna rağmen uyuşmuyorsa o zaman bu işte bir sorun var demektir.

Sizin için Note 3 kulaklığını G2 telefonumda denedim şimdi. Sonuç olarak kulaklığın tüm fonksiyonları çalışıyor.

felixsus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Farklı bir kulaklık kullanıyorsanız bu sorun çok normal olabilir. Kendi kulaklığında sorun yoksa farklı kulaklıkta sorun çıkıyorsa bu o kulaklığın cihazla uyuşmadığı anlamına gelir. Kulaklığın ambalajında "G2 ile uyumludur" yazmıyorsa bu bir sorun olmaktan çıkar. Ancak böyle bir ibare yer alıyor ve buna rağmen uyuşmuyorsa o zaman bu işte bir sorun var demektir.

Sizin için Note 3 kulaklığını G2 telefonumda denedim şimdi. Sonuç olarak kulaklığın tüm fonksiyonları çalışıyor.

Tesekkur ederim ilginiz icin...

felixsus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu demek oluyor ki o kulaklık sahte o ses kontrolü sadece orijinal olanlarda oluyor aynı durum earpods içinde geçerli yani earpods alırsan sesi açıp kapar.

Kulakligimi iphone cihazimda surekli kullaniyorum orjinalligi konusunda bir sikinti oldugunu dusunmedim sanirim uyumluluk sorunu mevcut

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
kardeş music shuttle + dıye bı pro var ındır kullan muzugı degıstırtır sana ama ses ıcın bıse dıyemem zaten sesı cokkullanmıcaksın

Reaksiyon puanı
16,128
Kulakligimi iphone cihazimda surekli kullaniyorum orjinalligi konusunda bir sikinti oldugunu dusunmedim sanirim uyumluluk sorunu mevcut

iphone ve lg fransızla alman gibi olur durum normal benim ch@t527 de öyle earpods sadece yes,no,radyoda kanal değiştirme ve mp3'ü durdurma yapıyor.