LG G2 Kamera Sorunu

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaslar. Kamerayi acmaya kalktigimda boyle bir sorunla karsilasiyorum. Telefonu acip kapatinca duzeliyor. Bu sorunla karsilasan veya cozumunu bilen var mi?
bagyja5e.jpg

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Karşılaşmadım, çözümünü de bilmiyorum ama bir tavsiyem olacak. Clean Master programı kullanıyor musun?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Gereksiz dosya temizliği yapıyor musun arada?
Bu arada ortam dosyası taramak nedir, bu manuel olarak taranıyor mu? Bunları ben de bilmiyorum.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2 gunde bir gereksiz dosya temizligi yapiyorum. Sorun ikinci defa basima geldi. Acil bi kamera isim oldugunda boyle bir sorun kafayi yedirtebilir insana.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evet de başıma hiç gelmedi. Umarım gelmez. Bir uygulamadan kaynaklı olabilir mi? Ne zaman başladı? Ne yaptıktan sonra başladı?

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hic bir sey yapmadim. Uygulama da yuklemedim. Iki kere oldu. Neyse devam ederse birseyler yaparim artik. Tesekkur ederim bu arada.

Bykursat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yerinde olsam daha büyük sıkıntılar ile karşılaşmamak için telefonumu yedekler daha sonradan bir sıfırlardım:hammer:

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bilgilerini yedekle ve telefonuna format at (Fabrika ayarlarına döndür yani) eğer olmassa Orjinal Rom at Almanyanın veya Türkiyenin. Bunları yaptıktan sonra düzelir ve ilerki zamanlarda yine aynı sıkıntı ile karşılaşırsan sevise yolla. Geçmiş olsun.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim. Zaten binde bir geldi başıma. Rom atmaya korkuyorum açıkçası. Bilmediğim bir iş olduğu için. Radyonun olmasını istiyorum bir yandan da.