Lg G2 ile ilgili sorularım

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefon türkiyeye giriş yaptıgından beri LG G2 kullanıcısıyım fakat su aralar bazı sorunlar olusmaya başladı.

1)Telefonumu 4.4.2 yükselttikten sonra sarjı cok cabuk gitmekte resimlerdede bulunuyor ornekleri
O20VLQ.png

zR3aB6.png

JLaqlo.png

2)Telefonuma sarj performansı daha iyi olan bi ülkenin romunu yüklesem telefonum garanti dışı falan kalır mı?
3)Telefonum için önerebileceğiniz kılıflar var mı?

Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arka planda cok program acmayiniz. Gps,seekrasyon ve gereksiz programlari kapatin aksesuarlar gibi uygulamalardan calisan kisma bakin orada calisan gereksiz uygulamalar var. Hepsi deyin uygulamaya cift tikla devre disi birak de birde ram temizleme programina gerek yok kullanmayiniz %35 50 arasi parlaklik yeter
2u7uzamu.jpg

Elle guncellersiniz seekrasyon u ben bu sekilde 3gun rahat kullaniyorum program olarak sadece viber programi var.
Buna ragmen sikinti yasarsan lgnin sitesinden telefonun programlarini indirin simdi adini unuttum hata ayiklama merkezinden yapabilirsiniz.

Ve hala aynisi olursa baska ulkenin romunu dene ingiltere,almanya olabilir 20d.

Buna ragmen hala ayniysa memnun degilsen ver servise.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
He bundan once boyle bisey yoktu bunlarin hic birini yapmadim diyorsan eski romuna don derim eger jb de gercekten iyi bi sarj aliyorsan performans kusura bakma biraz karisik anlattim sanirim. :D

Buda pil kullanim ve acik olanlar. Umarim yardimci olmusumdur. Bu sekilde 3 gunu cikartiyorum. Kolay gelsin.

u2avygyg.jpg

semeteqy.jpg

unequ2ah.jpg

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=391708]PrestigeMan[/MENTION] KitKat'ta Bluetooth çalışan uygulamalar arasında görünmüyor muydu normalde?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Gorunmuyor ama bazi kisilerde gorunuyor. Bug var herhalde digerlerinde.

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
anladım hocam. kitkat'a geçme kararı aldım da, ince eleyip sık dokuyorum epey :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ama geçiceksen Almanya romunu kullan. Cok daha stabil. Türkiye'ye yeni gelecek olan güncelleme hani içinde Knock Code olan vs o gelene kadar Almanya romunda kalmanı tavsiye ederim.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
G2'yi sevmeme rağmen G2 yokken S4 aldığım için kullanmıyorum ama ne hikmetse 4.4.2 kitkatlı S4'ümde de batarya aşırı hızlı bitiyor. Bazen de çok iyi sonuçlar sunuyor. Şöyle diyeyim hafta içi okuldan çıkıp otobüs beklerken 15 dakika oyun oynayınca bazen %85'lere iniyor. Haftasonları ise normal kullanımda 15 saat falan götürüyor. Anlamadım gitti. :D