LG G2 için Android 6.0 Umudu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
LG G2 için Android 6.0 Umudu!

LG G2'de yapılan bir performans testinde, kullanılan işletim sistemi ibaresinde Android 6.0 Marshmallow yer alması heyecan yarattı. LG G2 için Android 6.0 umudu haberimizde.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
eğer marshmallow da gelirse kesinlikle lg g2 alırım keyfime bakarım arkadaş.Daha ne olsun ? Hala piyasadaki birçok telefondan üstün özelliklere, stabiliteye sahip.

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
LG, Sony değil ki G2'ye 6.0 Marshmallow güncellemesi versin :)

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
G2yle yakın bi tarihte çıkan z1e sony 6.0 vermezken lg nin vereceği dedikodularından sonra sony fanboylarinin yorumları tamda bekledigim gibi.

1. Sony kullanıcısı değilim, iPhone 6 Plus kullanıyorum.
2. Android dünyasında Nexus ailesinden sonra en sağlam güncellemeleri Sony'nin verdiğini bu forumda herkes bilir ve söyler.
3. Saat geç oldu yarın okul var, uyumalısın.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1. Sony kullanıcısı değilim, iPhone 6 Plus kullanıyorum.
2. Android dünyasında Nexus ailesinden sonra en sağlam güncellemeleri Sony'nin verdiğini bu forumda herkes bilir ve söyler.
3. Saat geç oldu yarın okul var, uyumalısın.
Sony androidde en iyi guncelleme firması olduğunu herkes bilir demissinde ben değilmi dedim evet oyle lakin lgde guncelleme konusunda akla gelen firmalardan biri olur boyle guncelleme verirse yani lg sony degil ki soyle yapsın demek bana fanboyluk gibi geliyor bana ayrica bana tavsiye vereceğine kendin biraz uygulasaydın keşke...

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
sony z1' 51.1.1 guncellemesini verdi. Ama lg g2'ye 5.1.1 i vermedi. Yani buyuk bir ihtimalle lg g2 modeline 6.0 guncellemesi gelmez. lg g2 donanimsal olarak 6.0'ı almali ama firma verme taraftari degil.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
sony z1' 51.1.1 guncellemesini verdi. Ama lg g2'ye 5.1.1 i vermedi. Yani buyuk bir ihtimalle lg g2 modeline 6.0 guncellemesi gelmez. lg g2 donanimsal olarak 6.0'ı almali ama firma verme taraftari degil.
güzel kardeşim lg g2 için çalışma yapılıyor ya 5.1.1 verilicek yada direkt 6.0a geçicek. 5.0.2de kalmaz o cihaz her türlü güncelleme alıcak ama hangisini.Bence büyük bir süpriz yapabilir.

efeozdemirlgg2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg 5.0 yayınlarken başka güncelleme gelmicek demişti ama 5.0 da telefon çok iyi değil. Belki 6 verebilirler bana kalırsa stock rom atın 4.2 kullanın en temizi ben öyle yaptım.