Lg G2 için 7 Rom G3 v1.8

FeLonieS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Optimus ile Cloudy romdan farkları nelerdir?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İşi iyi bilen biri tarafından azda olsa bu romun Türkçe konusu açılmalı optimus 1.2 kullanıyorum büyük ihtimal fark olarak pil ve ram kullanımında fark olur heralde. Hangisi daha iyise bi denemek lazım ama biri bizi bilgilendirse iyi olur :)

pianoman

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar sizi kaliteli bir romdan haberdar etmek istedim hem rom hemde download linki verdim hazırcı olmayın biraz araştırmacı olun google translate elinizin altında.

FeLonieS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sizi kaliteli bir romdan haberdar etmek istedim hem rom hemde download linki verdim hazırcı olmayın biraz araştırmacı olun google translate elinizin altında.
Madem öyle hiç konu açmasaydınız hocam bıraksaydınız araştırarak romu da biz bulsaydık internette.

pianoman

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Madem öyle hiç konu açmasaydınız hocam bıraksaydınız araştırarak romu da biz bulsaydık internette.
Sanamı sorucam işine geliyorsa arar bulursun gelmiyorsa konuyu es geçersin yok öyle armut piş ağzıma düş!

Romun 1.9.1 versiyonu çıkmış dileyen linkten indirip deneyebilir

https://mega.co.nz/#!5s5WVIBB!5ohXgzZoNDwD4ZG6IIEM6OJ71Sb0kcdjtkfgxsrkpqI

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yeni link https://mega.co.nz/#!5s5WVIBB!5ohXgzZoNDwD4ZG6IIEM6OJ71Sb0kcdjtkfgxsrkpqI

FeLonieS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanamı sorucam işine geliyorsa arar bulursun gelmiyorsa konuyu es geçersin yok öyle armut piş ağzıma düş!

Romun 1.9.1 versiyonu çıkmış dileyen linkten indirip deneyebilir

https://mega.co.nz/#!5s5WVIBB!5ohXgzZoNDwD4ZG6IIEM6OJ71Sb0kcdjtkfgxsrkpqI

Yeni link https://mega.co.nz/#!5s5WVIBB!5ohXgzZoNDwD4ZG6IIEM6OJ71Sb0kcdjtkfgxsrkpqI
Edepli takıl, armut piş ağzıma düş ne demek?
Konu açmaya karar verdiysen açtığın konuya ilgi duyulması için gerekenleri yaparsın. Yoksa açma hiç konuyu. Bu ne sorumsuzluk böyle.

k_sevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pianoman romun kurulumu hakkında bilgi versen 1.9.1 sürümünü indirdim ama bi türlü kuramadım, kurulumdan sonra lg logosunda kalıyor, 20 dk bekledim belki ilk açılış uzun sürüyordur diye ama tel bi türlü açılmadı, tekrar optimus g3 roma döndüm...sitesinde de kurulum hakkında detaylı bilgi yok

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
pianoman romun kurulumu hakkında bilgi versen 1.9.1 sürümünü indirdim ama bi türlü kuramadım, kurulumdan sonra lg logosunda kalıyor, 20 dk bekledim belki ilk açılış uzun sürüyordur diye ama tel bi türlü açılmadı, tekrar optimus g3 roma döndüm...sitesinde de kurulum hakkında detaylı bilgi yok
Verilen linkten mi indirdiniz hocam? Wipe Data yapilmasi gerekiyor olabilir

k_sevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar rom kurulumunu bu konuda ki anlatım ile yapabilirsiniz; http://forum.shiftdelete.net/lg/376967-lg-g2-optimus-g3-%5Bv1-2-cikti%5D.html

Optimus v1.2 romu bu 7 romdan daha iyi bir rom.

teşekkürler vikings hocam optimus v1.2 kullanıyorum oldukça stabil yalnız farkları neler merak ettiğim için kurmak istedim bide bazı ufak tefek hatalar var optimusta bu romda da var mı örn: cheese shutteri seçtiğimde kamera durdu hatası var mı...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
teşekkürler vikings hocam optimus v1.2 kullanıyorum oldukça stabil yalnız farkları neler merak ettiğim için kurmak istedim bide bazı ufak tefek hatalar var optimusta bu romda da var mı örn: cheese shutteri seçtiğimde kamera durdu hatası var mı...

Romu kullanmadım nasıl hatalar olduğunu maalesef bilmiyorum fakat V1.2 Optimus kullanmaktayım şu anlık gayet stabil ve sorunsuz çalışmakta.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Port rom degilmi salla gitsin stock romun yerini tutmuyor daha dün cloudy g3 romu vardı ısınmasından dolayı kaldırdım

pianoman

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Böyle bir topic kanunu varda bir sen mi biliyorsun insanın sabrını zorlama sana hakettiğin kadar edepli konuştum işine gelmiyorsa konuyu es geçersin hala bu söyleneni dahi anlamıyorsan sana acil bir pedagog tavsiye ederim.

Port rom degilmi salla gitsin stock romun yerini tutmuyor daha dün cloudy g3 romu vardı ısınmasından dolayı kaldırdım
cloudy ye göre serin çalışıyor orası kesin tabi ama stok rom kadarda serin olamıyor .

Hocam öncelikle philz reocery kullanmanı tavsiye ederim orada factory reset başlığı altından install new rom deyin dahili hafıza hariç full wipe(system&data+dalvik+cache) yapar romu budan sonra normal şekilde kurun 15 dakika beklediniz ve halen açılmıyorsa power tuşuna uzun basılı tutup cihazı kapatıp tekrar açın 1-2 dakika içersinde anrdoid sürümü güncelleme ekranı çıkar devam edersiniz.