Lg G2 Hava durumu widget sorunu

cihan1927

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Lg g2 telefonumda uzun süre kullanmakta olduğum stock hava durumu widgeti, anakart değişikliğinden sonra çalışmamaya başladı.
Kısaca açıklamak gerekirse: Anakart değişip telefonu aldıktan sonra formatlayıp kullanmaya başladım ancak ilk sayfada gelen hava durumu temasına tıkladığımda beni güncelleme merkezine gönderip programı indirmemi istiyor ancak güncelleme merkezinde hava durumu teması görünmüyor. Harici kaynaktan 70 mb. lık bir apk buldum ancak telefon rootlu olmadığı için sistem uygulaması olan hava durumumu programını kaldırıp kuramıyorum. Şu anda kullanamıyorum .
Bu sorunu yaşayan var mı yada çözümünü bilen var mı? Teşekkür ederim.

cihan1927

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hem tuş kombinasyonu hemde ayarlardan olmak üzere 2 defa formatladım. her ikisinde de güncelleme merkezinde hava durumu teması çıkmıyor ama ana ekranda hava durumu gözüküyor. Sadece indirmek için basın yazıyor. Basıncada malum. Hiçbirşey olmuyor.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
hem tuş kombinasyonu hemde ayarlardan olmak üzere 2 defa formatladım. her ikisinde de güncelleme merkezinde hava durumu teması çıkmıyor ama ana ekranda hava durumu gözüküyor. Sadece indirmek için basın yazıyor. Basıncada malum. Hiçbirşey olmuyor.

Facedeki sayfamda paylaşmıştım bu sorunu %100 düzeliyordu fakat cok önceden paylaştığımdan paylaşımı bulamadım. LG G Flex'in hava durumu widgetini indir yaz googleye, 120 Küsür MB lik bir dosya olması lazım onu indir. Ayarlar>Genel>Uygulamalar'a gir ordan Hava Durumu temanı komple sil kaldır. Ardından LG G Flex için indirdiğin hava temasını yükle. LG G2nin hava teması yüklenecek G flex yüklenmeyecek merak etme.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Widget'i buldum şanslısın :) : https://docs.google.com/file/d/0B09IyZFWDAWneURLMDhvNDU3WmM/edit

cihan1927

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Paylaşım için teşekkür ederim. Hava durumu teması çalışmaya başladı. Ancak bu yazılımda şöyle bir eksik var. Lg g2 de çift tıklama ile ilk açılmada hava durumu animasyonları yapmaktadır.Örnek: hava yağmurlu iken ekranda yağmur efekti veya sisli ise sis efekti gibi özellikleri vardı. Bunlar şu an çalışmıyor. Ama yinede teşekkür ederim sonuçta hava durumu çalışıyor. Kendi orjinal hava durumu apk sını kuramıyorum çünkü uygulamalar kısmından hava durumunu sistem uygulaması olduğu için kaldıramıyorum. Root suz telefonda sistem uygulaması kaldırılabilir mi?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Paylaşım için teşekkür ederim. Hava durumu teması çalışmaya başladı. Ancak bu yazılımda şöyle bir eksik var. Lg g2 de çift tıklama ile ilk açılmada hava durumu animasyonları yapmaktadır.Örnek: hava yağmurlu iken ekranda yağmur efekti veya sisli ise sis efekti gibi özellikleri vardı. Bunlar şu an çalışmıyor. Ama yinede teşekkür ederim sonuçta hava durumu çalışıyor. Kendi orjinal hava durumu apk sını kuramıyorum çünkü uygulamalar kısmından hava durumunu sistem uygulaması olduğu için kaldıramıyorum. Root suz telefonda sistem uygulaması kaldırılabilir mi?

Bu zaten alternatif yöntem katlanacağız :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg g2 kullanıyorum garantiye gönderdim kendi hava göstergisi mevcut cihazın yanlız diğer arkadaş gibi aynı durumdan muzdaribim ekranda hava efektleri çıkmıyor.. Örnek: hava yağmurlu iken ekranda yağmur efekti veya sisli ise sis efekti gibi özellikleri vardı. Bunlar şu an çalışmıyor. ne yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg g2 kullanıyorum garantiye gönderdim kendi hava göstergisi mevcut cihazın yanlız diğer arkadaş gibi aynı durumdan muzdaribim ekranda hava efektleri çıkmıyor.. Örnek: hava yağmurlu iken ekranda yağmur efekti veya sisli ise sis efekti gibi özellikleri vardı. Bunlar şu an çalışmıyor. ne yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cihazım garantiden yeni geldi g2 kullanıyorum hava göstergesi var ama kilitli ekran hava animasyonu yok yani diğer arkadaş gibi :( Örnek: hava yağmurlu iken ekranda yağmur efekti veya sisli ise sis efekti gibi özellikleri vardı. Bunlar şu an çalışmıyor. neden çalışmıyorr yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
aynsı banada :)olmuştu içime korku sinmişti güncelleme merkezinde biraz bekle senkronize nin açık olduğundan emin ol internete bağlı olduğundanda emin ol bi süre sonra yükleme yeri gelir